Onog trenutka kada je Dragan Bjelogrlić sreo Maju, odmah ju je prepoznao kao ženu s kojom je želio dijeliti život na neodređeno vrijeme. U nevjerojatnom iskazu privrženosti, pokazao ju je tako što ju je odveo u obiteljsku rezidenciju u ljupkom selu Baranda u Banatu, samo dva tjedna nakon što su se upoznali.

Ono što njihovoj priči daje dodatnu intrigu jest činjenica da su uvjerljivo portretirali zaljubljeni par i prije službene zajednice.

Bjela je pozvao Maju, koja je kao model postigla zapažene uspjehe, da mu se pridruži u promotivnoj kampanji. Maju je karijera odvela u Pariz, a potom i u Beč, gdje je ne samo briljirala u modnoj industriji, već je postigla izvrsne akademske rezultate na sveučilištu u Beogradu, gdje je završila studij engleskog jezika i književnosti.

Maja i Dragan Bjelogrlić par su koji svojim javnim istupima predstavljaju primjer kakvom treba težiti jedan bračni odnos.

Čak i ako je kamera uključena, ili ne pokazuju svoju ljubav zagrljajima, poljupcima i slatkim nadimcima, njihovi iskreni osmijesi su i dalje neprocjenjivi.

Sinoć su uveličali premijeru filma One Week, nastalog posebno u znak sjećanja na poznatog folk pjevača Jaya Ramadanovskyja. U pomenutom projektu je i Aleksej Bjelogrlić, Bregin i Majin naslednik. Iako je već imao odlično društvo, njegovi roditelji su došli da mu daju podršku.


Aleksejev je nastupio na crvenom tepihu u društvu glumice Milike Janevski, a ubrzo potom pojavili su se i reditelj i njegova supruga.

Na premijeri filma “Nedelja”, besprekorna modna kombinacija Maje i Dragana Bjelogrlića privukla je pažnju i opčinila sve prisutne. Imajući sve ovo na umu, ne čudi što su se publici dopali više od glavne glumačke ekipe.