Pjevač Enes Begović je imao jako težak period iza sebe, jer je ostao bez sina, ali je napokon njegova porodica živnula što je naravno jako lijepo čuti.

Nakon tragičnog događaja, Enes Begović se svjesno odlučio potpuno distancirati od javnosti i medija, pronalazeći utjehu u osami. S namjerom da potraži utjehu i izliječi svoje shrvano srce nakon neopisive tragedije gubitka djeteta, osobno se odlučio povući iz svog profesionalnog bavljenja i prigrliti miran život daleko od svjetla reflektora.

U paralelnom razvoju događaja, Amir Begović, koji igrom slučaja dijeli obiteljsku vezu, odlučio je učvrstiti svoju romantičnu vezu tako što se upustio u doživotnu obvezu kroz svetu zajednicu, udruživši se sa svojom voljenom partnericom. Krajem travnja, Amir je ispunio svoje iskreno obećanje izmijenivši svete zavjete sa svojom pravom ljubavi. Ovaj značajan događaj unio je tračak sreće u obitelj Begović, nakon duboke muke koju je proživio Enes, Amirov roditelj.

 

Enes Begović godinama se hrabro u tišini borio za zaštitu zdravlja i dobrobiti svog djeteta. Tek nakon bolnog gubitka sina Armina, javnost je postala upoznata s njegovom bespoštednom borbom protiv autoimune bolesti. Za širu javnost ostalo je nepoznato gdje je Enes potražio lijek za Arminovu bolest.

Kada se razmatra ponašanje osobe koja, nakon teškog gubitka djeteta, organizira vjenčanje, mora se razmisliti smatra li se to društveno primjerenim. Doima li se to kao gesta divljenja ili ne? U konačnici, odluka ovisi o mišljenjima drugih.

Enes Begović, iako je poznat po svojoj skromnosti kao pjevač, ljubav prema luksuznim automobilima dijeli s mnogim drugim estradnjacima, što dodatno podstiče njegovu popularnost među publikom.

Enes, poznat po svojoj skromnosti i diskreciji u pogledu financijskih postignuća, oduvijek se držao po strani kada su u pitanju njegove zarade u glazbenoj industriji. Ipak, imali smo sreću da svjedočimo njegovom neospornom entuzijazmu prema brzim automobilima kada je parkirao svoj džip na Košutnjaku. Nepokolebljivom predanošću i odlučnošću, Begović je postigao izvanredna postignuća, što mu je omogućilo da nabavi Range Rover vrijedan približno pedeset tisuća eura.

Unatoč njegovoj skromnoj naravi, mnogima ga je ironično vidjeti za volanom luksuznog automobila, s obzirom na njegova česta putovanja po regiji i Europi, kojima je prioritet zbog sigurnosti.

Enes Begović, renomirani bosanskohercegovački pjevač narodne muzike, od malih nogu plijeni publiku svojim izuzetnim vokalnim talentom. Kroz svoju karijeru nizao je nezaboravne izvedbe sevdalinki, a neke od njegovih najzapaženijih pjesama su “Orophe”, “Noći nemaju kraja”, “Bosanac”, “Jednom se živi”, “Oprosti joj Bože”, ” Oči boje badema” i još mnogo toga.

Enes je osnovno i srednje obrazovanje završio u rodnom Visokom. Nakon završene osnovne škole, nastavio je s upisom u srednju školu. Tijekom srednjoškolskih godina svoju je nadarenost pokazao kroz brojne nastupe, a sve to uspješno završavajući studij. Enes je imao sreću što je imao obitelj koja ga je podržavala, iako je njegov otac naglašavao važnost davanja prioriteta obrazovanju.

Kako voli rad s djecom, prvotni plan nakon završene srednje škole bio je upisati Višu pedagošku akademiju. Međutim, njegove namjere su se promijenile kada je uspješno prošao audiciju za RTV Sarajevo, zbog čega je napustio svoj početni put.

Rođen 1965. godine u skromnom gradiću Visoko, potjecao je iz skromne obitelji. Dok je kao dijete možda posjedovao nestašnu i energičnu prirodu, u mladosti je postalo očito da posjeduje izniman talent. Tijekom njegovog putovanja, njegovi roditelji, kao i njegova starija braća i sestre, dosljedno su nudili nepokolebljivu podršku, osiguravajući da slava ne promijeni njegov karakter.

Enes svoj uspjeh prvenstveno pripisuje obitelji, posebice ocu, kojeg smatra pokretačem svojih postignuća. Iako mu je otac tragično preminuo u nepune 22 godine, Enes je ustrajao i nastavio briljirati u karijeri. Tijekom godina, Enes Begović transformirao se u voljenog i cijenjenog mladića, izazivajući sveopća očekivanja za svoje skore trijumfe u glazbenoj industriji.