– Protekle dvije godine glavna vijest u Hrvatskoj po pitanju estrade, svakako da je bio Petar Grašo. Podsjećamo, on je nakon 23 godine ostavio svoju zaručnicu Danijelu Martinović i to zbog 24 mlađe djevojke. ništa to ne bi bilo čudno, da se ne radi o kćerci Tonči huljića….

Pjevač Petar Grašo i njegova partnerica Hana Huljić, koja je od njega mlađa 14 godina, na putu su za drugim djetetom. Prije nešto više od godinu i pol dana par je na svijet poželio kćerkicu Albu, a sada je pjevačica potvrdila da će se u njihovo kućanstvo uskoro pridružiti još jedna prinova. Čuvajući svoju privatnost od javnosti, odlučio je ne otkrivati ​​nikakve informacije o trudnoći svoje supruge medijima, tako da mjesec i spol bebe zasad nisu poznati. Hana je, inače, otvoreno izrazila svoje duboko zadovoljstvo i radost što je majka.

  • Malena Alba donijela je nešto zaista nesvakidašnje u naše živote i cijenim svaki trenutak proveden s njom. Iako jedva čekam da ona odraste, znajući da vrijeme leti, također očekujem da ću osjetiti žaljenje kada taj dan konačno dođe. Ona je zadivljujuća i radosna prisutnost, koja našem svijetu dodaje neizmjernu ljepotu. Bake su nedvojbeno pružile značajnu pomoć i njoj i Peteru, ali u konačnici ljubav koju dijele među njima čini čvrst temelj njihove obitelji. Javnost je bila popriličan šok kada se prije dvije godine pročula vijest o vezi Petra Graše (45) i 14 godina mlađe Hane Huljić.

Ovo otkriće uslijedilo je nedugo nakon što se razišao s Danijelom Martinović (50) nakon 24-godišnje veze. Javnost je imala različite reakcije na ovu vezu, nekima je bila intrigantna, a nekima pomalo neukusna. I Petar i Danijela s Hanom se poznaju od njezina ranog djetinjstva. Davne 1993. godine Danijela je bila glavni vokal grupe Magazin, koja je predstavila album “Došlo vrijeme”. Zanimljivo, u video spotu za istoimenu pjesmu pojavila se i Tončijeva kći, koja je tada imala samo tri godine.

Tijekom tog razdoblja, primjedbe o ovom videu bile su vrlo zabavne. Jedna od poruka uzviknula je: “Nakon dugih 27 godina, Graša ju je napokon zagrlio! Došao je trenutak da osjeti okus ljubavi. Druga osoba je podijelila: “Hana je od malih nogu Danijeli samouvjereno izjavila da će pjevač pripadati njoj.” Pojedinci su u spotu čak i napisali djevojčicu, citirajući trogodišnju Hanu: “Samo se nasmij Danijela. Grašo će u budućnosti biti samo moj.

Komentator je uputio poruku upozorenja udanim ženama, savjetujući im da budu oprezne s atraktivnim susjedama koje bi potencijalno mogle ukrasti njihove dečke. Umjesto toga, komentator predlaže usmjeravanje pažnje na pojedince u vrtiću, jer oni brzo rastu dok mi starimo. Muškarci, budući da su inteligentni i egocentrični, skloni su se prepuštati raznim iskustvima, često koristeći ljubav kao izgovor za svoje postupke.