– Jelena Karleuša se ponovo aktivirala na društvenim mrežama, jer je shvatila da ako je tamo nema par dana, ljudi počnu da zaboravljaju na nju. Jednostavno, zna se da ona tamo uvijek izbaci neku fotku ili stori koji je u jednu ruku šokantan ili kontroverzan. 

Nakon što je prije nekoliko dana iznenada suspendovan Instagram profil Jelene Karleuše, izazvao je val haosa i drame, no sada se pjevačica uspješno vratila na istu platformu. Pred sam Uskrs, Karleuša je misteriozno nestala s Instagrama, uskrativši nam priliku da pogledamo njene uobičajene snimke s odmora. Kako bi nadoknadila ono što je dosad bilo zanemareno, Jelena je samoinicijativno podijelila slike s uskršnjih fotografija. U određenom trenutku, Karleuša se promatra kako leži na vrhu osobe koja nosi komplet od zeca, dok je zečja ruka položena na njezina leđa.

Fotografije su izazvale ogromnu pozornost, a kao i obično, pjevačica je izazvala brojne reakcije na raznim društvenim mrežama. Moram napomenuti da je Jelena Karleuša naišla na oštre reakcije crnogorskih odbora, hakera i pojedinaca koji se izrazito ne slažu s njezinom izjavom o zajedničkom nasljeđu Srba i Crnogoraca.

Ova kontroverza izazvala je popriličnu buru, što je na kraju dovelo do toga da pop pjevačica otkaže dva zakazana nastupa u Crnoj Gori. Prije samo nekoliko dana neočekivano joj je suspendiran profil na Instagramu. Prema pouzdanom izvoru povezanom s pjevačicom, njezin profil bombardirano je s gotovo 100.000 bot napada u samo šezdesetak sekundi. Vrijedi napomenuti da se Jelena tijekom ovog incidenta nije bavila nikakvom promocijom.

Unatoč činjenici da je njezin profil verificiran od strane Instagrama i da ima impresivnih sljedbenika od dva i pol milijuna korisnika, upućeni nas uvjeravaju da je trajno gašenje vrlo malo vjerojatno. Shodno tome, naširoko se očekuje da će pjevačica uspješno vratiti svoj profil u roku od najviše nekoliko dana. Uslijed ove nesretne okolnosti, Jelena se ne može povezati sa svojim pratiteljima koji su joj dugi niz godina bili primarni način komunikacije. Nadalje, gašenje Instagrama za nju je donijelo značajne financijske gubitke jer je imala sklopljene brojne sponzorske ugovore.

  • Prošle je godine renomirana pjevačica ponovno preuzela ulogu ambasadorice globalno priznatog brenda specijaliziranog za ponudu jeftine odjeće i modnih dodataka putem online platformi. Sklopivši vrlo isplativ ugovor s ovom tvrtkom, za svaku objavu na Instagramu dobila je vrtoglavih 15.000 eura. Ova pozamašna brojka katapultirala je JK na prvo mjesto po zaradi na Instagramu, ne samo u našoj zemlji nego iu cijeloj regiji.

U ekskluzivnom izvještaju Kurira doznaje se da je svojom suradnjom u samo mjesec dana zaradila nevjerojatnih 75.000 eura, što ju je vinulo na višu razinu. Prije nekoliko godina Jelena je ostvarila suradnju upravo s ovim brendom. Za razliku od ostalih pjevačica koje se prvenstveno bave domaćim brendovima, ona je ponovno postala zaštitno lice jednog od najpoznatijih svjetskih online trgovaca odjećom i modnim dodacima. Pojedinci koji stoje iza ove vrlo uspješne Instagram trgovine obratili su se Jeleni u promotivne svrhe te su vrlo brzo postigli dogovor oko svih potrebnih detalja.

Dogovor je sklopljen početkom godine, a od sredine siječnja Jelena je na svom profilu podijelila pet fotografija na kojima nosi njihovu odjeću. S obzirom da je za svaku objavu dobila plaću od 15.000 eura, lako je izračunati vrtoglavih 75.000 eura u manje od mjesec dana. Podsjećamo, prije nekoliko godina izvor nam je dojavio da je po objavi plaćana i do 10.000 eura. Ne treba čuditi, kako je naša sugovornica pronicljivo primijetila, da Jelena, eminentna ikona pop glazbe na ovim prostorima, nosi titulu najpraćenije javne osobe.

U kasnijoj priči na Instagramu osobno se uvjerila da je doista ambasadorica renomiranog brenda te da dobiva odgovarajuću naknadu, iako točan iznos ostaje neotkriven. Jelena je tada napisala da je zastupnica ovog brenda kroz unosan sponzorski ugovor. Njezina uloga podrazumijeva podržavanje njihovih modela, što je uobičajena praksa za poznate slavne osobe koje surađuju s ovim brendom, koji također surađuje s najistaknutijim osobama u industriji.