Žena po imenu Žalin Whitworth dosegla je težinu od 273 kilograma. Osobe koje se bore s pretilošću u toj borbi imaju podršku obitelji i dobro je da je tako.

No, protagonist ove priče nije imao koristi od takve pomoći. Suprug joj je čak zabranio i mršavljenje zbog fetiša. Uspio se izvući iz njegovih kandži i izboriti se za svoje zdravlje.

Priča Žalin Watworth prikazana je u dokumentarnoj seriji TLC-a “My 600-lb Life,” koja je emitirana u Houstonu, Texas. Pomogao joj je slavni doktor Nau (čije je puno ime Younan Nowzaradan). Savjetovao joj je da krene na niskokaloričnu dijetu kako bi izgubila dovoljno kilograma i podvrgnula se operaciji želučane premosnice.

Navedenom liječniku javilo se osoba s debljinom i članova njihovih obitelji. Zalin je bio izuzetak.Kada je višak kilograma odlučila staviti pod kontrolu, suprug joj je bio velika prepreka na putu.

Samo je želio da se udeblja zbog njegove strasti prema ljudima s viškom kilograma. Odbio joj je pomoći, a kada ga je pitala želi li joj kupiti zdraviju hranu, oklijevao je hoće li to učiniti.

Zahvaljujući liječnicima uspjela se udebljati 113 kilograma. Nakon operacije želučane premosnice podvrgnuta je operaciji uklanjanja viška kože koji je iznosio više od 22 kilograma.

Pogledajte kako to danas izgleda: