– Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo vraćamo u prošlost, i govorimo o nekim događajima, o kojima se govori i dan danas. Ovaj čovjek je bio pravi otrov za ženska srca, a mnoge zvijezde sa ovih prostora su ga koristile za svoje video spotove.

Jedan od najcjenjenijih pojedinaca na beogradskoj kulinarskoj sceni je Bogdan Srejović, ugostitelj koji je poznat po svom istančanom ukusu. Ne samo da je osvojio srca nevjerojatno atraktivnih pojedinaca, nego održava i srdačne odnose sa svim svojim bivšim partnericama. Unatoč izostanku skandala, njegove romantične eskapade ne izostaju plijeniti pozornost javnosti, posebice osvajanje slavne Svetlane Ražnatović. Bogdana jako cijene oni koji ga poznaju jer ga prepoznaju kao vrijednog i vještog pojedinca, ali i predanog oca. S dokazanim iskustvom u ugostiteljskom sektoru, učinkovito je upravljao i bio suvlasnik nekih od najpoznatijih objekata u gradu.

  • Vrijedi napomenuti da potječe iz prestižne loze, a malo tko zna da mu je otac bio ugledan sportaš. Odrastao u Kragujevcu, mediji su otkrili da su mu se roditelji razveli, iako on tu temu nikada nije spominjao. Mirjanina majka aktivno se bavi društvenim mrežama, često dijele fotografije sina i unuka. Naprotiv, njegov otac Miloš isticao se kao istaknuti atletičar, još uvijek držeći rekord u troskoku u atletici. Godine 1978. osvojio je čak i naslov europskog prvaka, no teška ozljeda naprasno je prekinula njegovu karijeru s nepunih 25 godina. Prelaskom u politiku 1994. godine zaronio je u sferu sporta kao pomoćnik ministra. Osim sportskih trijumfa, ponosan je na svoj doprinos Kragujevcu, jer je za vrijeme svog mandata nadgledao izgradnju milijun eura vrijedne sportske dvorane u Velikom parku. Romantične veze oživljene na filmskom platnu.

Priča govori o ljubavnoj vezi između muškarca i žene, tragično prekinutoj incidentom u kojem je prolaznik slučajno prolio ženu kiselinom. Tijekom svog života stalno se nalazio upleten u romantične zavrzlame sa zadivljujućim ženama. Među tim zadivljujućim pojedincima bila je i Vladana Radosavljević, bivša manekenka koja se u međuvremenu transformirala u vrlo uspješnu poslovnu ženu specijaliziranu za dizajn. Njezine strasti nadilaze područje poslovanja, budući da duboko cijeni arhitekturu i duboku ljubav prema istraživanju svijeta putem putovanja. U prisustvu Srejovića dogodila joj se strašna nesreća za vreme druženja s Bogdanom.

Ovaj nesretni događaj odigrao se 2016. godine, prožet dramom. Uputili su se do njenog stana na Dorćolu, Bogdan je parkirao auto dok je ona strpljivo čekala ispred ulaza u zgradu. Odjednom je kraj nje prošla nepoznata osoba i namjerno joj polila lice kiselinom. Neizdrživa bol i posljedično oštećenje njezine kože, kao i oštećenje lijevog oka, bili su razorni. Iako je počinitelj ostao nepoznat, Vladana je iz ovog mučnog iskustva izašla još jača. Nakon uspješnog oporavka, hrabro je prionula svakodnevnim obavezama. Njezina otpornost i odlučnost poslužile su kao svjetionik inspiracije za nebrojene djevojke dok se neustrašivo suočavala s iznimnim izazovima koji su je neočekivano zadesili.

U prosincu, koji se često naziva i mjesecom oprosta, navršile su se dvije godine od nemilog događaja kada me nepoznata osoba napala polivši me kiselinom (točnije sodom bikarbonom). Unatoč provedenom očevidu, identitet počinitelja i dalje ostaje tajna. Moj primarni cilj sada je prevladati fizičku i emocionalnu bol koju mi ​​je ovaj događaj nanio i riješiti trajne posljedice. Izražavam svoju zahvalnost Bogu što mi je sačuvao život i što sam napredovao prema ozdravljenju. Ovu poruku Vladana je podijelila na svom Instagram profilu 2018. Sada, umjesto da sebe gledam kao žrtvu, vidim sebe kao trijumfalnog pojedinca koji je uspješno prebrodio užasno iskustvo. Trudim se oprostiti i suosjećati s odgovornom osobom, razmišljajući o tome kako je mogla zamisliti tako zlonamjeran čin.

Možda im je svaka opeklina, spaljena kosa, rana, oštećenje vida i svaki prvi okus hrane iz tube donosila zadovoljstvo. Zatekao sam se kako razmišljam kakav život vodi zla duša poput njihove i jesu li se hranili iz te okrutnosti. Moja duša ne bi trebala biti opterećena gnjevom i ogorčenošću prema takvim pojedincima; zaslužuje biti lijepa i vesela, kao što je bila i prije ovog incidenta. Stoga, sa suosjećanjem i oprostom, zatvaram to poglavlje svog života. Nikada nije bilo lako kretati se svijetom kao čovjek među ljudima. Saša Kovačević bio je u dubokoj ljubavnoj vezi sa svojom sadašnjom djevojkom. Jednu od najdubljih ljubavnih priča doživio je s gospođicom Zoranom Tasovac, čak i zakoračio u brak. Zajedno su u svoj život dočekali kćerkicu Iskru.

Nažalost, njihovoj zajednici nije bilo suđeno te su se sporazumno razveli. Danas održavaju čvrsto prijateljstvo i zajedno su roditelji svog dragocjenog djeteta. Prema riječima bliskog izvora, Bogdan i njegova bivša supruga održavaju čvrsto prijateljstvo koje karakterizira međusobno poštovanje. Čak i njezin sadašnji partner Saša uživa u društvu Bogdana tijekom zajedničkih druženja. Atmosfera je uvijek ispunjena smijehom kad god su svi zajedno. Zorana je od 2017. godine u ljubavnoj vezi sa Sašom Kovačevićem, vrlo traženim neženjom na našim prostorima, a zajedno su vrlo brzo postali jedan od najefektnijih parova u Srbiji.

Zoran i ja smo se u početku povezali preko Instagrama, gdje smo razvili obostrano simpatije jedno prema drugom. Odatle su naši razgovori procvjetali, dovodeći nas do mjesta gdje smo danas – zajedno. Zoran shvaća prirodu moje profesije, što je normalan aspekt našeg odnosa. Ljubav je nedvojbeno pokretačka snaga naše veze, praćena svim bitnim komponentama potrebnim za uspješno partnerstvo. Osobno me ta veza najviše ispunjava u svakom pogledu i ne bih je mijenjala ni za što drugo. Zoran i ja živimo kao da smo već u braku, pridajući malo važnosti formalnostima, iako se planiram udati u budućnosti.

  • Saša je, govoreći o voljenoj partnerici, iskazao i obožavanje njezine preslatke kćeri. Već nekoliko dana uveliko se priča i nagađa oko ljubavne veze Bogdana i Svetlane Ražnatović. Taj interes posebno je pojačan Svetlaninom profesijom pjevačice i nesklonošću da javno predstavlja svoje partnere nakon gubitka supruga Željka Ražnatovića Arkana. Početkom 2021. Ceca i beogradski sladokusac su se prvi put pojavili u javnosti u jednom prestoničkom restoranu. Od tog trenutka pa nadalje su nerazdvojni, a mediji pomno prate svaki njihov korak.

Izvještaji o Cecinoj cvjetajućoj romansi s devet godina mlađim biznismenom brzo su kružili regijom, pokazujući njihovu duboku privrženost i sve veću ozbiljnost njihove veze. Bogdanov nasljednik i pjevačica bili su u odličnom odnosu, dok su Cecina djeca, Veljko i Astasia, bili oduševljeni što su je nakon dužeg vremena vidjeli sretnu i voljenu uz muškarca. Njihov susret dogodio se na proslavi rođendana njezine prijateljice, a odatle su počeli provoditi vrijeme zajedno, a na kraju su prerasli u romantičnu vezu.

— Prvi susret Ceca i Bogdan imali su na rođendanskoj proslavi u popularnom restoranu u centru grada. Kasnije su im se putevi spajali na raznim društvenim događanjima, zahvaljujući upoznavanju zajedničkog poznanika, što je izazvalo obostranu privlačnost. U ranim fazama odlučili su zadržati svoju vezu diskretnom, ograničavajući svoje interakcije na odabranu grupu bliskih prijatelja, kako je otkrio izvor upoznat s njihovom situacijom. Bogdanova obitelj toplo je dočekala Cecu, a zajednička ljubav prema putovanjima omogućila im je ugodna zajednička iskustva. Ceca je čak imala privilegiju biti gošća u njihovoj obiteljskoj kući u Kragujevcu na ceremoniji krštenja.