– Moamer Gadafi je bez premca, bio jedan od najopasnijih svjetskih vladara. Podsjećamo, za one koji ne znaju, on je smaknut od strane svoga naroda prije nekoliko godina. Sada je u Libiji nova vlast, a svi se pitaju šta se desilo sa njegovoga sina….

Sadi Gadafi, sin pokojnog libijskog diktatora Moamera Gadafija, svjedočio je svrgavanju i kasnijoj smrti svog oca tijekom ustanka 2011. godine. Osim po kriminalnim aktivnostima, Sadi Gadafi bio je poznat i po svom umišljenom načinu života. Kao kapetan libijske nogometne reprezentacije, što mu je dodijelio njegov otac Moamer Gadafi, te kao zapovjednik libijskih specijalnih snaga, Sadi Gadafi imao je zapažen ugled. Ekstravagantne zabave koje je organizirao bile su procijenjene na milijune dolara, s obiljem droge i seksualnih odnosa. Pričalo se da je platio Pusiket Dolls vrtoglavu svotu od preko 700.000 dolara za zabavu na jednoj od proslava njegovog rođendana, a sve u pokušaju da impresionira svoju djevojku.

  • Međutim, reper 50 Cent i DJ “Whoo Kid” imali su jedinstvenu poziciju u njegovoj rezidenciji. “Whoo Kid”, reper i DJ koji je često boravio u njihovoj rezidenciji, prisjeća se kako su nekada organizirali brojne privatne zabave. Vjerujem da smo na kraju organizirali četiri ili pet zabava u njihovu čast. Whoo Kid smatra nevjerojatnim izazovom izraziti Sadijevu neobičnu prirodu. Iako možda nije bio pretjerano prijateljski nastrojen, njegovo je držanje karakteriziralo snažno poštovanje.

Opis koji je dao Whoo Kid sugerira da je Sadi imao snažnu želju da se on pridruži njihovom rap timu i postane cijenjeni član njihove grupe. Tijekom prethodnog susreta u Italiji, Whoo Kid se prisjeća kako su mu se putevi ukrstili sa Sadijem neposredno prije nego što je podijelio pozornicu s 50 Centom. Sadi, vidno uznemiren, skupio je hrabrosti prići 50 Centu i izraziti svoje divljenje reperovim odijevanjem. Zapravo, Sadi je bio toliko oduševljen tom odjećom da je ponudio iskeširati impresivnu svotu od preko 300.000 dolara samo da je nabavi. U prilično hrabrom potezu, reper 50 Cent je zbacio svoju odjeću i velikodušno je darovao Gadafijevom sinu.

  • Razmjena, koja je uključivala iznos od približno 350.000 dolara, rezultirala je time da je mladić obukao odjeću tijekom njihovog kasnijeg susreta. No, najneobičnija interakcija između Sadija i Whoo Kida dogodila se tijekom okupljanja na Filmskom festivalu u Torontu. Nakon što je dobio poziv, Whoo Kid se našao u Sadijevom ekskluzivnom VIP prostoru. Naime, Whoo Kid je prisustvovao događaju u pratnji Julije Pacino, kćeri poznatog glumca Al Pacina. Po dolasku u VIP ložu vidjelo se Sadijevo nezadovoljstvo jer je u svom ekskluzivnom dijelu primijetio prisustvo žene.

Što se tiče iskazivanja poštovanja prema ženama, evidentno je da one zaostaju u tom pogledu. Kao rezultat toga, njegov sigurnosni tim je poduzeo akciju i udaljio ju iz prostorija. Oni su riješili situaciju tako što su je nježno podigli i odnijeli, baš kao što bi to učinili s bebom. Po povratku Whoo Kida, otkrio je da nema kćeri Al Pacina. Sadi ga je obavijestio da je imao posla s prisutnošću te “svojevoljne” osobe koja se povezivala s raznim muškarcima. Reper je izrazio olakšanje što Julia Pacino nije bila podvrgnuta libijskoj sobi za ispitivanje, budući da je Whoo Kid jedva čekao otići te noći.

Međutim, Sadi je imao drugačije namjere. Prije svog odlaska, Sadi je uputio poziv Whoo Kidu za osamljenu proslavu nakon događaja unutar granica njegovog hotelskog apartmana. Unatoč tome što Whoo Kid nije imao istinsku namjeru da prisustvuje, on je pristojno prihvatio poziv. Nakon toga se povukao u svoju hotelsku sobu u pratnji 50 Centa, a dok se spremao smjestiti se za noć, neočekivano kucanje odjeknulo je kroz vrata. Bez oklijevanja je naglo otvorio vrata. Skupina žena, nalik na libijske modele, stajala je pred njim. Međutim, njihova odjeća nije bila tipična moda, jer su bili odjeveni u vojnu odjeću i naoružani oružjem.

U stanju nevjerice, uzviknuo je: “Ovdje ste da uputite poziv na Gadafijev ekskluzivni skup? Kako ste otkrili moju prisutnost?” Bez odgovora, jednostavno su ga uputili da donese glazbu. Za samo deset minuta, Whoo Kid sjedi u Mercedesu, stiješnjen između Saadijevog ekskluzivnog tima modela. Ušavši u vozilo, našao sam se okružen skupinom pojedinaca koji su odisali nevjerojatnom sličnošću s profesionalnim modelima. Jedina iznimka u ovom zadivljujućem prikazu ljepote bio je tihi šofer, koji je slučajno bio jedini muški putnik u automobilu.

Prema sjećanju Whoo Kida, dotični je posjedovao najveći ormar koji je postojao, ispunjen od poda do stropa opsežnom zbirkom cipela. Whoo Kid je bez oklijevanja brzo krenuo u akciju i odmah se spustio na tlo, razmatrajući svoje mogućnosti. U stanju neizvjesnosti o svom odredištu, našao sam se u neobičnoj situaciji da zauzmem jednu od njegovih cipela. Smijeh mlade djevojke ispunio je zrak, ponukavši me da predložim: “Zašto jednostavno ne odemo s ovog mjesta? Gdje su ta cipela i Al-Sadi Gaddafi i dalje nepoznati za Whoo Kid. Do danas se nikad nisam potrudio raspitati o njegovom trenutnom postojanju. Rečeno je da su svi bili iskorijenjeni, ali je uspio izbjeći otkrivanje u Europi duže vrijeme.