Već danima ne jenjava burna posljedica razvoda Meline i Harisa, koja je kulminirala drskom provalom modne dizajnerice u raskošnu vilu na Senjaku nakon službenog razvoda braka. Drama oko pjevača i modne dizajnerice se raširila preko cijelog Balkana, te je malo onih koji ne znaju da su se njih dvoje rastali.

Đina i Kana, djeca Harisa i Meline, odlučila su ne objavljivati ​​razvod svojih roditelja i trenutno žive s Harisom nakon odlaska kreatora iz njihove obiteljske kuće.

Povodom Khanovog 19. rođendana, Đina se javila iz vile na Senjaku.

Dok je njezin brat gasio svjećice na svojoj rođendanskoj torti, ona je snimila taj trenutak. Od Meline nije bilo ni naznake ni glasa, ali su se dobre želje nizale. Vrijedi napomenuti da je Haris u opširnom intervjuu u emisiji “Scena” na televiziji “Blic” iznio brojne osobne anegdote o svojoj vili na Senjaku. koji je dosad ostao neotkriven.

Deca su odrasla sada, mogu da razumeju neke stvari. Kako su?

Jednako im je izazovno svjedočiti i prolaziti ovu situaciju. Međutim, uspjeli su se tome prilagoditi prigrlivši vlastite živahne živote. Odvaže se na urbani krajolik, jedan sa ženskom družicom, a drugi s muškim kolegom. Shvatili su i prihvatili realnost da je to naš sadašnji način života, nas troje zajedno.

Da li ste nakon svega toga Vi seli sa njima da iskreno porazgovarate o svemu?

Naši su razgovori rijetki, ali povremeno se dogode. Sad sam ravnodušan prema njima; sve je to prošlost i izgubio sam interes za sve, uključujući i razloge iza toga. Svjestan sam da nije bilo opravdanja za prekid braka. Nisam imao nikakve namjere, nikakve alternativne scenarije niti buduće planove koji bi uključivali raspad našeg sindikata.

Da li su oni u kontaktu sa njom? Roditelji često preko dece saznaju stvari o onom drugom.

Prije sam vjerovao da su djeca posude znanja ili nekog drugog oblika informacija, ali izgubio sam interes za tu ideju. Čini se da se bližimo kraju, nemamo više što otkriti. Ne mogu sa sigurnošću reći jesu li djeca uzrujana ili ne, jer ne želim smetati. No, jasno je da osjećaju grižnju savjesti zbog raspada obitelji. Na kraju će svaki krenuti svojim putem.

BIOGRAFIJA

U prošlim vremenima 1970-ih počinje njegovo putovanje u carstvo glazbe. 1975. obilježila je godinu njegovog inauguracijskog singla, koji je sadržavao melodične pjesme “Homeland” i “Želim tebe”. Grupa Sar e Roma, koju su činili Džinović i njegova braća Steve, Branko i Ljubomir Pavlović, nastala je 1981. godine. Njihov repertoar uglavnom se sastojao od romskih pjesama, a upravo te godine su predstavili svoj album prvijenac.

Haris Džinović, rođen u Sarajevu 1951. godine, odrastao je u obitelji u kojoj je njegov otac Muhamed Džinović radio kao inženjer, a majka Hatija bavila se ekonomijom. Tijekom djetinjstva nije imao samo snažnu strast prema glazbi, već je uživao i u raznim sportovima. Dok se bavio tenisom, atletikom i skijanjem, njegova prava ljubav bio je nogomet kojim se počeo baviti u mladosti. U drugom razredu majka mu je poklonila harmoniku. Unatoč glazbenom talentu u obitelji, sam je naučio svirati. Nakon završene srednje škole pohađao je gimnaziju u kojoj je otkrio svoj talent za sviranje klavira. Uronjen u nogomet i svoju novootkrivenu strast prema klaviru, ponekad je zanemarivao studij.