Vijest da je Bogdana, najmlađa kći obitelji Rodić iz Titela, u vezi s Veljkom Ražnatovićem, Cecinim sinom, zaokupila je pažnju javnosti. Susjedi jako cijene ovu obitelj, hvaleći njihovu nepokolebljivu predanost marljivom radu.

Od malih nogu tri kćeri s entuzijazmom su se uključile u obiteljsko poduzeće, pružajući ruku majci u prodaji pilića na farmi. Posao koji vodi Danijela Rodić, poznata i kao Svetlana Ražnatović, i njezin suprug, usmjeren je pretežno na preradu mesa i uzgoj peradi. Gospođa Rodić je prije nekoliko godina novinarima otkrila da njezine kćeri imaju hvalevrijedno obrazovanje i da su postigle zapažene podvige. Ipak, suzdržala se od otkrivanja dodatnih detalja.

Bogdana Ražnatović, vrlo uspješna sportašica u sferi košarke, ostvarila je ogromne trijumfe kroz svoju sportsku karijeru. Unatoč tome, kako su njezine akademske odgovornosti rasle, našla se u sve manjoj mogućnosti da se posveti svom dragom sportu. Nakon što je završila cijenjenu Visoku poslovnu školu u Beogradu, gdje je specijalizirala financije i računovodstvo, Bogdana je svoj fokus usmjerila na nadzor nad upravljanjem novčanim tokovima unutar obiteljskog poslovanja.

Ozljede su predstavljale značajnu prepreku njezinim snovima o nastavku karijere profesionalne košarkašice, onemogućujući joj napredak. Košarkaški sport mi je podario brojne blagoslove i neprocjenjiva učenja, oblikujući me u pojedinca kakav sam danas. Nažalost, moje težnje da postanem profesionalni košarkaš prekinute su zbog dvije teške ozljede. Bez obzira na to, neizmjerno sam ponosan na uspjehe koje sam postigao zajedno sa svojim suigračima, kao i na moj doprinos srpskoj reprezentaciji. Iako ne žudim za svojim prethodnim životom na terenu, otkrio sam novi put koji mi je omogućio da autentično otkrijem sebe.

Otkriće je otkrila Bogdana, Veljkova supruga. Bogdana i Veljka su 2018. zajedno krenuli na romantično putovanje. Valja istaknuti da je ključnu ulogu u njihovom susretu odigrala Anastasija koja je slutila da bi najmlađa nasljednica obitelji Rodić bila idealan par njezinu bratu. I doista, njezin se instinkt pokazao točnim. Samo godinu dana kasnije izmijenili su zavjete i postali zajednički par. Trenutno je ovaj mlađi par blagoslovljen radošću njegovanja tri sina po imenu Veljko, Krstan i Isaia. Posljednjih nekoliko godina Veljkina partnerica zdušno je prigrlila svoju ulogu majke, a krajnja joj je životna ambicija usmjeriti svoju djecu prema uspješnoj budućnosti. Unatoč njegovoj sklonosti da zadrži niski profil, kad god uveliča prigodu svojom prisutnošću, njegov besprijekoran osjećaj za stil uvijek zadivi sve.

Otkako je javnost otkrila da je danas udana Bojana Šijan za partnera odabrala Mirka Šijana, sina pjevačice Goce Božinovske, postala je stalna meta medijske pažnje. Svaka fotografija koju objavi na društvenim mrežama izaziva bijesnu pažnju, uz beskrajan niz komplimenata koji hvale njezin zadivljujući izgled. Prije udaje, imala je snažnu strast za upuštanjem u ekstravagantna putovanja, često se odvažujući istraživati ​​nova odredišta zajedno sa svojim voljenim sestrama. Nakon završetka studija prava, Bojana se fokusirala prvenstveno na obiteljski život nakon što je dočekala dolazak svoja dva sina.

Prije njezine udaje pojavili su se medijski napisi da se upustila u zanosne ljubavne zavrzlame, iako ona većinu navoda nije ni potvrdila ni demantirala. Među raznim spekulacijama, jednu je posebnu pozornost izazvala kratka avantura sa Stefanom Karićem, sudionikom realityja, kao i veza s Kostadinom Terzićem, koji je prije bio u vezi s Anastasijom Gudelj. Ipak, prisutnost bivših ljubavnika nije omela čvrstu vezu između Bojane i Anastasije. Ove dvije izuzetne žene imale su od samog početka izuzetan odnos, potpuno se uživljavajući u svoje uloge tete Bogdanine i Veljkove djece. S druge strane, Bojanina starija sestra Nataša Rodić ostala je neudata i bez djece. Nakon završenog studija medijskog menadžmenta svim srcem se posvetila karijeri. Trenutno vodi hamburger restoran brze hrane koji se nalazi u srcu grada.

  • Prije nego što su se upustile u ovaj pothvat, Nataša i njezina sestra Bojana okušale su se u modnoj industriji, no veći uspjeh Nataša je pronašla u drugoj profesiji. Udružila se sa svojim dečkom iz Crne Gore kako bi vodila posao, no zanimljivo je da postoji nedostatak zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, zbog čega je njihov trenutni status veze obavijen velom neizvjesnosti. Imala sam zadovoljstvo upoznati Natašinog simpatičnog dečka, Matiju Bojovića, koji je iz Podgorice. Dugo su u privrženoj vezi, zajedno su išli na vjenčanja, poput Bogdaninog i Veljkovog. Iako su isprva počeli izlaziti 2017., njihova je veza doživjela povremene prekide.

Valja istaknuti kako je njihova romansa nedavno obnovljena, a službeno su se ponovno okupili prije samo mjesec dana, otkrila je medijima Danijela Rodić. Natašu su mediji često povezivali s mlađim sinom Zlate Petrović s kojim se jako voljela družiti. Iako nikada nije otvoreno potvrdila romantičnu vezu, stalno je isticala da su bliski prijatelji. Nadalje, očita je njezina duboka strast za putovanjima, jer grabi svaku priliku da istraži nove zemlje i uroni u različite kulture. To je prikazano na snimci koja oduzima dah snimljena tijekom njenog nedavnog putovanja u Tajland.