Darko Lazić je učestvovao u još jednoj saobraćajnoj nesreći.

U blizini Kvantaške pijace pevačica se tokom vožnje autoputem sudarila sa kamionom.

Ipak, tokom tog incidenta Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog nagomilanih bodova.

Pored toga, pevač je predočio i vozačku dozvolu za automobil marke “mercedes sprint” izdatu u Češkoj, koja je naknadno oduzeta.

Pregled snimka pokazuje da je prednji dio vozila teško oštećen, što je rezultiralo totalnim gubitkom koji je kasnije zahtijevao intervenciju vučne službe.

Lazić je u intervjuu za lokalne medije podijelio svoje trenutno emotivno stanje.

U lančanom sudaru našao se zatečen Darko Lazić, koji se u tom trenutku nalazio u blizini Kvantaša. Srećom, iz incidenta je prošao neozlijeđen, iako su mu na automobilu oštećeni far, hauba i branik. Unatoč neugodnostima, Darko ostaje ravnodušan, znajući da će potrebnim popravcima njegovo vozilo vratiti u prijašnje stanje.

Podsjetimo, Darko je prije nekoliko godina doživio tešku prometnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca. Posljedice incidenta bile su gotovo fatalne, jer je ostao u komi gotovo mjesec dana i morao je na više operacija.

Trebalo mu je nekoliko godina da se potpuno oporavi i postigne stabilno zdravstveno stanje u kakvom trenutno uživa.

‘’Mnogo me je promenila nesreća. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će mi zauvek ostati urezane. Najradije bih da zaboravim sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalam sam Bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući.

Da sam odmorio do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i verujte, kad čovek pogleda smrt u oči, na život posle gleda drugačije’’, izjavio je Lazić kada se oporavio.