– Duško Tošić je u posljednjih par dana ponovo došao u središte domaćih medija. Naime, uletio je klizeći star Severini, kojoj se javio u priavtnim porukama. Ona je iskoristila sve to, te je objavila cijelu prepisku na svom profilu, a komentari se samo ređaju….

Brak Jelene i Duška, koji je nekada bio pun ljubavi i ambicioznih težnji, dirljiv je podsjetnik na dane koji su prošli, a posebno se vidi u Duškovom iskrenom intervjuu za “Svet plus” nakon dolaska njihove druge kćeri. Tijekom ovog intervjua Duško je razotkrio svoju skrivenu čežnju – da doživi radost očinstva sina, san koji je za njega imao veliki značaj. Iako je bio presretan što je dočekao svoje drugo dijete na svijetu, nije mogao a da ne izrazi nadu u budućnost u kojoj će imati sina koji će nastaviti njegovo nogometno nasljeđe.

  • Duško je, ispunjen dubokim osjećajima, izrazio svoje težnje i pojasnio želju za muškim nasljednikom koji bi nastavio njegovo nasljeđe u sferi sporta, s obzirom na prisutnost četiriju supruga u njegovom kućanstvu. Ipak, istaknuo je kako bi dolazak treće kćeri također bio dragi blagoslov. Njegov nepokolebljivi žar i odlučan stav blistali su dok je raspravljao o svojim vizijama za budućnost, ne ostavljajući nikakvu sumnju da će nemilosrdno ustrajati dok ne ostvari svoj san da ima sina. Duško je, unatoč poteškoćama u vezi s Jelenom, utjehu i radost nalazio u svojim kćerima, koje je smatrao svojim najvrjednijim i najdražim.

Kako bi obilježio njihovu važnost u svom životu, odlučio je trajno ispisati njihova imena na desnoj ruci. Na lijevoj ruci ostavio je mjesto rezervirano za svog budućeg sina, želja koja mu je nažalost ostala neostvarena. Unatoč slomljenom srcu izazvanom Jelenina dva neočekivana spontana pobačaja, Duško je ostao u nadi i nije je dao pokolebati, odlučan u namjeri da svlada izazove i ojača njihovu vezu.

Konačni ishod Jeleninog i Duškovog eventualnog pomirenja i zajedničke težnje za sinom neizvjestan je i otkrit će se tek s vremenom. Iako Atina i Nika, njihove kćeri, željno očekuju dolazak mlađeg brata ili sestre s kojim mogu stvarati drage uspomene i dijeliti ljubav, tek treba utvrditi hoće li se njihove nade ostvariti. Rođen 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu, tadašnja Jugoslavija, Duško Tošić pojavio se kao istaknuta osoba među srpskim braniteljima svoje ere. Njegov nogometni put započeo je u omladinskim pogonima zrenjaninskog Proletera, gdje je svojim iznimnim sposobnostima vrlo brzo zaokupio pažnju skauta. Stoga je 2002. godine prešao u omladinski pogon cijenjenog francuskog kluba Sochaux.

Ubrzo, Tošić je upisao svoj inauguracijski nastup za seniorsku momčad Sochauxa u francuskoj Ligue 1, učvrstivši svoju poziciju nezamjenjive komponente obrambenog sastava. Prepoznavši svoje izvanredne igre, Tošić je privukao pažnju i napravio tranziciju u Portsmouth, engleski klub koji se natječe u prestižnoj Premier ligi, 2007. Unatoč tome što je njegovo vrijeme u Portsmouthu bilo kratko, Tošić je učinkovito pokazao svoju svestranost i pouzdanost kao branič. Nakon toga, nastavio je svoj profesionalni put u FC Baselu, švicarskom klubu, gdje je postigao obilje naslova i pojavio se kao vitalna komponenta obrambene linije.

Njegova nepokolebljiva dosljednost i pouzdanost priskrbili su mu široko priznanje, učvrstivši reputaciju Basela zbog njihove sjajne obrane, koju je predvodio Tošić. Nakon trijumfalnog nastupa u Švicarskoj, Tošić se otisnuo u Tursku u redove Beşiktaş JK. Ubrzo se nametnuo kao ključni igrač, značajno pridonijevši prvenstvenim pobjedama momčadi i njihovom sudjelovanju u prestižnim europskim natjecanjima poput Lige prvaka i Europske lige. Duško Tošić, osim uspješne klupske karijere, imao je presudnu ulogu u nogometnoj reprezentaciji Srbije.

Svoje vještine i predanost pokazao je na raznim međunarodnim natjecanjima, poput Europskog prvenstva i Svjetskog prvenstva. Sa svojim iznimnim vodstvom i nepokolebljivom predanošću, Tošić se pojavio kao ključna figura u srpskoj momčadi. Unatoč brojnim putovanjima i iskustvima s različitim klubovima, nikada nije izgubio dodir sa svojim korijenima i ostao je duboko povezan sa svojom domovinom. Tošićev izuzetan profesionalizam, nepokolebljiva predanost i neosporan talent etablirali su ga kao jednog od najuspješnijih srpskih nogometaša njegove generacije.