– U posljednja dva mjeseca imamo čak 4 razvoda brakova, a koji su sa estradne scene. Jedaan od onih o kojem se i dan danas jako puno piše jeste onaj od Dragane Mirković i Toni Bijelića. Ne bi ništa toliko bilo čudno, da se nije saznalo da su i dalje u nraku, a da posljednje tri godine uopšte ne žive zajedno. 

Pjevačica Dragana Mirković nedavno je obznanila javnosti da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Iako još uvijek nije najavila razvod, pjevačica je danas na svom Instagram profilu objavila video koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

U videu Dragana gledateljima javlja datum svog sljedećeg nastupa i otkriva da jedva čeka nastavak nastupa. Ono što upada u oči je njezin izgled i osmijeh koji ne skida unatoč trenutnoj situaciji kroz koju prolazi.

Dragana je u prethodnoj izjavi izrazila veliku tugu zbog razvoda i naglasila da čini sve da sačuva zajednicu unatoč nepomirljivim razlikama. Istaknula je i kako će se držati svojih principa i stila života te će uvijek poštovati Tonyja kao oca svoje djece i osobu s kojom je provela dugi niz godina.

Dragana Mirković oduvijek je bila poznata po svojoj iskrenosti i principima na kojima živi i radi svoj život. Stoga se pjevačica ni u ovom teškom trenutku nije libila osmjehnuti i najaviti nove nastupe, što je izazvalo pozitivne reakcije obožavatelja.

Nakon objave videa mnogi su komentirali kako Dragana nikad nije izgledala bolje, a mnogi su joj u komentarima ispod objave izrazili podršku. Pjevačici je u ovom trenutku vrlo važna reakcija javnosti. Iako je razvod bio javan, Dragana Milkovich jasno je dala do znanja da je ovo njezin jedini govor na tu temu, zamolivši medije da poštuju njezinu odluku i ne daju težinu trenutku kroz koji prolazi cijela obitelj.

  • Podsjećamo, poznata pjevačica Dragana Milkovich nedavno je šokirala javnost objavom da se razvodi od supruga Tonija Bjelića. Kako je istaknula, njih dvoje su već duže vrijeme razdvojeni, a mediji navode da ne žive pod istim krovom gotovo godinu dana. Navodno se Toni prošle godine preselio u Hrvatsku, točnije u Opatiju, gdje je kupio nekretninu, dok su Dragana i njezina djeca Marco i Manuela ostali u Beču.

No, nakon svih nagađanja, Toni je u večernjim satima objavio video na kojem se vidi kako se vraća u dvorac Ebenfurt, a potaknuo je nagađanja da bi mogao pokušati popraviti vezu s Draganom. Međutim, ostaje za vidjeti hoće li njih dvoje moći riješiti svoje nesuglasice i obnoviti svoju vezu.

Za ohrabrenje, u priopćenju Dragane Milkovich, pjevačica je navela da se na razvod odlučila zbog nepomirljivih razlika i činjenice da dugo nisu mogli održati brak. Ipak, istaknula je da će Tonyja uvijek poštovati kao oca svoje djece i nekoga s kim je provela mnogo kvalitetnih vremena.

– S velikom tugom obavještavam vas da sam podnio zahtjev za razvod. Odnos Tonija i mene je već dugo drugačiji, već tri godine živimo na različitim mjestima, ne pod istim krovom. Unatoč svim nepomirljivim razlikama, za sreću svoje obitelji i zbog načina na koji sam odgojen, učinio sam sve da spasim zajednicu koju smo nekad imali. Međutim, kako je vrijeme prolazilo i jaz je postajao sve veći, shvatila sam da smo time što smo se prisilili da ostanemo u nečemu što dugoročno nije funkcioniralo, okončali naš brak, što je nanijelo još veću štetu ljudima koje smo voljeli.

Naravno, ostat ću vjeran svojim principima, svom životnom stilu, i kao što ću ostati vjeran svojoj obitelji i svojoj publici, uvijek ću poštovati Tonyja kao oca svoje djece i čovjeka s kojim sam proveo toliko prekrasnih trenutaka. Ljudi u godinama. Zbog toga je ovo moja jedina izjava usred svega ovoga, a medijima zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i ne povećavate teret trenutka kroz koji naša obitelj prolazi. Nadam se da ću vam se sljedeći put javiti s boljim vijestima, unaprijed hvala na razumijevanju.