Jelena Karleuša, proslavljena pjevačica, ponosno se predstavlja kao balkanska diva, a od novinara je stekla titulu skandal djevojke. Poznato je njezino držanje bez isprike i odlučna predanost neograničenom samoizražavanju. Unatoč njezinom inzistiranju da je to njezin inauguracijski pohod u svijet manekenstva, izuzetna modna izložba Jelene Karleuše pokazala je njezine iznimne manekenske sposobnosti.

Konsenzus među prisutnima bio je jednoglasan: diva pokazuje neusporedivu izvrsnost u svim svojim nastojanjima. S obzirom na njen prethodni nedostatak angažmana u ovim domenama, spekuliše se o potencijalu da reality show Jelene Karleuše dobije na značaju.

Nakon Jeleninog uspješnog debija na prvoj modnoj reviji u listopadu 2022., mediji su s nestrpljenjem očekivali Atinu reakciju s obzirom na želju njezine starije kćeri da se bavi karijerom modela.

Moj je prijedlog da roditelji ne guše težnje svoje djece, kao što je Atinina želja da nastavi karijeru modela. Umjesto toga, dajte im autonomiju da sami odaberu svoje profesionalno putovanje i ponudite nepokolebljivu podršku, slično ohrabrenju koje moja majka daje meni. Svaka od ovih mladih žena ima jedinstvene ambicije i želje.

Athenina frustracija bila je usmjerena prema meni, jer me smatra odgovornom za neželjeno priznanje koje su ona i Nika dobile. Unatoč preuzimanju ove odgovornosti, uvjeren sam da će se ovo iskustvo na kraju pokazati vrijednim i značajnim za njih. Zapravo, Atina je poduzela proaktivan korak i deaktivirala svoj Instagram račun, gdje je prikupila znatan broj pratitelja, kako bi se pozabavila neželjenom pažnjom koju je generirao. Što se tiče istrage o njihovom razvodu koja je u tijeku, spomenula je da ona i njezin suprug još uvijek žive zajedno, ali se suzdržala od pružanja dodatnih detalja kako bi spriječila daljnje primjedbe njegovog odvjetnika.

Nesumnjivo, Jelena Karleuša neće biti zadovoljna svojim nadolazećim reality showom. Možda je iznenađenje, ali 2022. ova poznata pop senzacija suptilno je aludirala na nekonvencionalan projekt koji zahtijeva nepokolebljivu predanost i znatna odricanja.

Iako se emitiranje reality showa Jelene Karleuše mora zasad odgoditi kako bi prioritet bio napredak njezinog aktualnog albuma, ona je uvjerila svoje vjerne obožavatelje da ih čeka iznimno iskustvo. S nepokolebljivim samopouzdanjem, neustrašivo je objavila da će ovaj nadolazeći pothvat nadmašiti i zasjeniti sve usporedive pothvate.

Nema sumnje da je Jelena sa sigurnošću izjavila da će njen predstojeći nastup premašiti broj gledatelja poznatih programa poput Zvezda Granda. Način na koji ona učinkovito komunicira izazvao je veliko iščekivanje među njezinim odanim sljedbenicima koji sa zebnjom očekuju njezine nadolazeće pothvate u području zabave.

Zadivljujuća priča o Jeleninom emotivnom putovanju jednako je zadivljujuća kao i njezina postignuća u karijeri. U početku je bila zaručena za Zorana Davidovića – Ćandu, pojedinca koji se često povezivao s beogradskom subkulturom. Nažalost, tragično je završio 23. ožujka 2000. godine, što je potaknulo Jelenu da oda počast njemu kroz potresnu kreaciju poznatu kao “Balada za Zorana”.

Dana 23. rujna 2004., u crkvi Petra i Pavla u Topčideru, ona i Bojan Karić učvrstili su svoju posvećenost izmjenom vjenčanih zavjeta. Slavlje se proširilo i na vilu “Jelena”, gdje je održan građanski obred. Nažalost, njihov blaženi brak naprasno je prekinut kada su samo tri mjeseca kasnije donijeli tešku odluku o raskidu svoje zajednice, ostavljajući javnost da beskonačno razmišlja o motivima njihova rastanka.

Jelena vjeruje da se njezin narušen imidž i prikaz kao moralno kompromitiranog, zajedno s percipiranim nedostatkom snage i hrabrosti njezina bivšeg supruga, može pripisati njegovoj nesposobnosti da je zaštiti od orkestriranog medijskog kaosa koji je dirigirao ujak Bogoljub. Kako bi izbjegao sukob s Jelenom, Bojan je svoju majku dodijelio kao zastupnicu na sudu tijekom brakorazvodne parnice. Bojan se na kraju ponovno oženio s Mašom Karić i započeo novo poglavlje s novom obitelji, dok je Jelena nakon rastave uplovila u vezu s kontroverznim poduzetnikom Vladanom Marićem.

Nakon prijašnjih veza s Nives Celzijus i Sandrom Drašković, 2007. naišla je na sedam godina mlađeg nogometaša Duška Tošića. Duško je lažno lažno prikazao svoje godine, tvrdeći da ima 26 godina, a u stvarnosti tek 20. Ipak, odmah je bila očarana i unutar samo 48 sati od njihovog prvog susreta, donijela je odluku da se preseli u Francusku kako bi bila uz njega. Nije ju osvojio samo njegov izvanredan fizički izgled, već i njegova obzirna priroda i potencijal za zajedničku budućnost.

Njezino je sjećanje vrlo specifično, jer joj je uspomena vezana isključivo za Duška Tošića, kojeg smatra svojom prvom i najvećom ljubavi. U hotelu Prezident u Kovilovu održali su vjenčanje 28. lipnja 2008. Čast da joj bude kum imao je modni dizajner Darko Kostić, blizak prijatelj, koji je osobno izradio vjenčanicu ukrašenu svjetlucavim kristalima. Njihovo prvo dijete, Atina, na svijet je stiglo carskim rezom 7. rujna iste godine.

Samo tri mjeseca nakon poroda ponovno iščekuje dolazak nove bebe, unatoč potencijalnim zdravstvenim rizicima. Nika, njezina druga kći, rodila se 7. rujna 2009. godine, čime su se njezine već brojne obveze dodatno povećale. Ipak, ostaje nepokolebljiva u svom uvjerenju da joj obitelj donosi neviđenu radost. Njezin glavni prioritet je osigurati da njezine kćeri dobiju istu ljubav i obrazovne mogućnosti koje je i ona sama imala. Ona čvrsto vjeruje u snagu otvorene komunikacije i posvećena je tome da nikada ne pribjegava fizičkoj disciplini sa svojom djecom. Prepoznajući Atheninu duboku strast prema glazbi, ona je vidi kao pravu nasljednicu.