U periodu oskudice na zabačenim ruskim vrhovima pojaviće se mladi momak po imenu Mijajlo. Njegovo lice će zračiti blistavošću, a čitavo njegovo držanje odisaće gracioznošću.

Kremanskim prorocima je bila posvećena obimna literatura, ali za one koji nisu upoznati, radi se o dvojici neobrazovanih seljana koji su živeli u srpskom selu Kremna iz 19. veka kod Užica. Miloš i Mitar Tarabić, koji su slučajno bili rođaci, posedovali su izuzetan dar predviđanja. Njihove vizije je pomno dokumentovao seoski prota Zaharije Zaharić.

Da bismo predstavili predviđanja, važno je napomenuti jedinstvene kvalitete regije u kojoj živi ovo očaravajuće selo. Ova karakteristična svojstva često se pripisuju kremanskom kamenu, koji stanovnicima ovog područja daje posebne sposobnosti. Osim toga, postoji fascinantna priča koja okružuje mističnu kuglu koja je sišla iz kosmosa i zapravo je vulkanski kamen. Ova izvanredna sfera trenutno se nalazi u Tarabićevoj rezidenciji i dostupna je za razgledanje.

Samo će vrijeme otkriti ima li istine u mitologiji koja okružuje ovu stvar. Vjerovatno su Miloš i Mitar Tarabić živjeli u savršenoj simbiozi sa svijetom prirode, dajući im mogućnost predviđanja onoga što im predstoji. Ipak, glasine sugeriraju da regija koja obuhvata Kremno ne može biti snimljena satelitom zbog misteriozne radijacije koja dosljedno prikriva sve potencijalne slike sa zagonetnom mrljom.

U ovom neprocenjivom dokumentu sadržano je mnoštvo istorijskih događaja, koji se ne ograničavaju samo na granice Srbije, već se protežu na globalna proročanstva. Jezik koji se koristi je jednostavan, odražava doba u kojem je napisan i način na koji su Tarabići prenijeli svoje misli. Ono što osvaja čitaoca nije samo izuzetna tačnost predviđanja koja su se već ostvarila, već i živopisan prikaz duha našeg današnjeg doba i načina na koji se svet trenutno ponaša.

Vladajuće elite u Srbiji, kako prošle tako i sadašnje, bile su potpuno svesne tog proročanstva i preduzele su mere da ga prikriju ili suzbiju. Međutim, fragmenti proročanstva uspjeli su da isplivaju na površinu i sastavljeni su u Zaharićevu knjigu “Kremansko proročanstvo”. Uprkos naporima vlasti da cenzurišu određena izdanja, rukopis je našao put do objavljivanja.

Tarabići su poznati po svojim preciznim predviđanjima značajnih istorijskih događaja. Tu spadaju propast dinastije Obrenović, izbijanje Prvog svetskog rata, uspostavljanje Jugoslavije, ubistva Stjepana Radića i kralja Aleksandra Karađorđevića, početak Drugog svetskog rata, uspon i vladavina Tita, period Informbiroa. , podjela svijeta na blokove, formiranje UN-a, pojava Gorbačova, raspad Jugoslavije, stvaranje nezavisnih država poput Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, NATO bombardovanje Srbije i naknadno smanjenje granice Srbije na sadašnju veličinu.

Naš fokus će sada biti na specifičnim vizijama koje se odnose na sadašnjost i koje će vrlo vjerovatno oblikovati budućnost.
Računari i televizori

Čovjek ima sposobnost da konstruiše škrinju u kojoj se nalazi lutka ukrašena slikama, ali čak i u prisustvu ovog živopisnog prikaza, komunikacija sa mnom nakon moje smrti ostaje nemoguća. Bez obzira na blizinu manekena izvan carstva, on nikada neće premostiti jaz između živih i mrtvih, baš kao što je kosa blisko povezana sa svakom ljudskom glavom.

Koristeći pomoć kontejnera u kojem se nalazi sokol, imaćete sposobnost da posmatrate događaje koji se odvijaju u celini ovog zemaljskog dizajna.

Sa ove tačke gledišta u Kremanu, on će posedovati sposobnost da posmatra dešavanja skrivena iza dalekih planina i ogromnih okeana. Međutim, kao odani sluga Božji, u svojim snovima, pa čak iu smrti, mogu vas posjetiti i ostati blisko povezan. On, s druge strane, neće poželjeti niti otkriti ovu duboku vezu koja postoji među nama.

Nesporazumi, energija i sticanje znanja
Pojedinci će bušiti u zemlju i iznutra izvlačiti zlato, što će rezultirati transformacijom koja im daje prosvjetljenje, brzinu i snagu. Međutim, ovaj proces će izazvati jadikovanje zemlje, jer će njena utroba biti iscrpljena od zlata i sjaja. Ožiljci koji su ostali iza ovih iskopina nanijet će bol.

Pojedinci će se svuda upuštati u opsežno kopanje, kako na odgovarajućim tako i na neprikladnim lokacijama, dok ih ove moćne sile okružuju. Međutim, oni će ostati bez glasa, nesposobni da prenesu molbu: „Zagrli me, zar ne opažaš moju nepoznatost koja te obavija?
Biće to u dalekoj budućnosti kada pojedinci konačno prepoznaju pravu snagu koja leži u njima i budu shvatili glupost svojih postupaka u odnosu na one praznine koje su stvorili. Potencijal za moć leži u samim ljudima, ali će im biti potrebno dosta vremena da je otkriju i iskoriste.

Život u trajnom stanju samoneznanja je put koji može dovesti do života neizvjesnosti i konfuzije.

 

Savremeni pogled na život i njegove povezane zablude

Pojedinci imaju tendenciju da se upuštaju u razne glupe radnje, što rezultira lažnim osjećajem znanja i razumijevanja, uprkos njihovom nedostatku stvarnog razumijevanja.

Istok će biti ukrašen prisustvom mudrih pojedinaca, čija će duboka mudrost prevazići sve granice i okeane. Međutim, širenje ove mudrosti će biti dočekano sa nevericom tokom dužeg perioda, što će dovesti do pogrešnog predstavljanja ove nepobitne istine kao laži.

Pridružit će nam se pojedinci iz svih krajeva svijeta. Neki će prezreti sam vazduh koji udišemo, božansku suštinu i zadivljujuća čuda koja je podario Bog. Umjesto toga, oni će tražiti utočište u odbojnosti. Niko ih neće progoniti u to carstvo, ali će se oni voljno povući, vođeni svojom voljom.

Tema je veza i brak.

U Srbiji će razlika između muškarca i žene postati nerazlučiva, jer će svi nositi isto odelo. Ova nesretna okolnost će biti uvezena odnekud, ali će se najviše odraziti na nas. Vjenčani će biti vidljivi, ali će njihove uloge biti zagonetne, ostavljajući posmatrače nesigurnim ko je mladoženja, a ko mlada.

Kako vrijeme bude odmicalo, inteligencija pojedinaca će nastaviti da opada. Novim generacijama će nedostajati znanje o lozi svojih predaka, nesvjesni vlastitih djedova i pradjedova. Uprkos svom lažnom osjećaju stručnosti, ovi pojedinci će posjedovati plitko razumijevanje svijeta, na kraju će im nedostajati pravo znanje.

Degradacija životne sredine, vanredne situacije i sukobi

Predstojeći dolazak najvećeg rata u istoriji nagoviješten je pojavom mirisnog poljskog cvijeća, iskazivanjem milosti od čovječanstva i opadanjem zdravlja rijeka. Ondakar, predvodnik ovog sukoba, spreman je da predvodi.
Ova jabuka, isečena po sredini, podeliće svet na dve polovine… Drvo koje rodi ovo voće nikada se više neće probuditi u celini.

„Najveći i najstrašniji će se sukobiti sa najvećim i najstrašnijim!

Iako možemo odlučiti da se ne upuštamo u sukob, neizbježno je da će drugi voditi rat iznad nas. Visoko iznad Požege, s nebesa će se spustiti pojedinci obuzeti vatrenim žarom i dotaknuti zemlju.

Sadašnje stanje predstavlja rasprostranjenu krizu, ali u ovom nemiru krije se prilika za spas.