Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina nedavno su postali roditelji, dočekavši svog sina Peruna koji je brzo postao centar njihovog sveta. Iako Ognjen obično ne deli mnogo o svom privatnom životu, ovaj put je napravio izuzetak.

  • Ognjen je na svom profilu ponosno pokazao fotografiju svoje supruge Mine, pokazujući njenu prirodnu ljepotu bez trunke šminke. Popraćen emotivnom porukom, izjavio je: “Nikada nisam vidio zapanjujuću ženu.” Nadalje, podijelio je audio snimku u kojoj je istaknuo kako nije samo lijepa nego i najbolja. Ovom gestom iskazao je duboku ljubav prema supruzi i neizmjerni ponos na nju.

Podsjetimo, poznati voditelj je prije braka s Minom bio četiri godine u braku s drugom voditeljkom Milicom Marković. Nakon razvoda uplovio je u vezu s manekenkom Danijelom Dimitrovskom s kojom ima sina, iako je njihov brak bio kratkog vijeka. Ubrzo nakon razlaza, Ognjen se upustio u ljubavnu vezu sa 17 godina mlađom kolegicom Minom Naumović.

Njihova veza bila je na udaru čestih kritika, posebice na račun Mininih navodnih opsežnih kozmetičkih zahvata. No, Ognjen ju je čvrsto stao u obranu rekavši: “Vjerovali ili ne, ona je potpuno prirodna. Ni u tragovima GMO-a, punila i plastike. Čitao sam neke stvari i gnušam se nepravde.” Na pitanje o Mininom povećanju usana, Ognjen je odlučno odgovorio: „Rekao sam sve što treba da se kaže. Njene usne su apsolutno prave, 100%.

  • Ognjen je jednom otkrio zadivljujuće osobine koje su ga privukle Mini, rekavši: “Biti s njom uvijek je uzbudljivo, a za nekoga poput mene, to je sve što mogu tražiti od partnera. Sve drugo smatram prizemnim, pa čak i sebe. U početku, U početku me privukao njezin vanjski izgled, ali nije mi trebalo dugo da shvatim da su njezine unutarnje kvalitete bile još izvanrednije. Tada sam znao da ona ne bi nikamo išla bez mene.

” Ova dirljiva priča o ljubavi i obitelji Ognjena i Mine Amidžić pokazuje njihovu sposobnost da prevladaju kritike i prepreke, te na kraju izgrade siguran i blažen zajednički život usredotočen na ljubav, poštovanje i zajedničke principe. Njihovo veselje sada je upotpunjeno dolaskom sina Peruna koji je unio dodatni val sreće u njihove živote.

BONUS TEKST:

Razmišljajući o životu, često se zagledamo u dubine svog bića, pokušavajući da proniknemo u suštinske tajne koje nas oblikuju kao individue. Svako od nas nosi sa sobom svoju jedinstvenu priču, svoje snove, strahove, radosti i tuge. U tom neprekidnom putovanju kroz život, susrećemo se sa različitim izazovima i mogućnostima, često tražeći smisao i svrhu u svemu što radimo.

Jedna od ključnih tema koja nas prati kroz život jeste ljubav. Ljubav je moćna sila koja nas povezuje sa drugima, daje nam snagu da prevaziđemo prepreke i podstiče nas da rastemo i razvijamo se kao ljudska bića. Bez obzira na to da li je reč o ljubavi prema partneru, porodici, prijateljima ili čak ljubavi prema poslu ili hobijima, ljubav nam daje razlog da se probudimo svakog jutra sa osmehom na licu i radujemo se novim danima.

Ipak, ljubav može biti i izvor velikih izazova i patnje. Susret sa gubitkom voljene osobe, nesporazumi u odnosima ili razočaranja u ljubavi mogu nas duboko povrediti i ostaviti tragove na našoj duši. Ali istovremeno, upravo kroz te izazove možemo naučiti o sebi i rasti kao individue. Možda je tajna prave ljubavi upravo u sposobnosti da prihvatimo i volimo sebe uprkos našim manama i ranjivostima, kao i u sposobnosti da pružimo isto drugima, sa svim njihovim nedostacima i vrlinama.

Pored ljubavi, još jedna važna tema koja nas prati kroz život jeste smisao. Mnogi od nas tragaju za smislom svog postojanja, pitajući se šta je to što nas čini srećnim i ispunjenim. Za neke, smisao može biti pronađen u poslu koji vole, u ostvarenju ličnih ciljeva ili u pomaganju drugima. Za druge, smisao može biti pronađen u duhovnosti, umetnosti ili jednostavno u uživanju u malim stvarima života.

Ipak, smisao nije uvek lako naći. Često se susrećemo sa sumnjama i nesigurnostima u vezi sa svojim putem, pitajući se da li smo na pravom mestu ili da li radimo prave stvari. Ali možda je upravo u tom procesu traženja smisla leži sama suština života – u stalnom istraživanju, učenju i rastu kao individue.

Na kraju, život je poput velike avanture koja nas neprestano vodi kroz različite staze i prepreke. Važno je da budemo hrabri i otvoreni za sve što nam život donosi, da prihvatimo sve njegove boje i nijanse i da živimo punim plućima svakog trenutka. Jer, na kraju dana, možda je tajna pravog života upravo u sposobnosti da volimo, da rastemo i da se radujemo malim čudima koja nas okružuju.