– Saga o Jeleni Karleuši i Dušku Tošiću, traje već posljednje 4 godine, od kako je ona raskrinkana da je bial u vezi sa Ognjen vranješom. Njih dvoje od tada ne žive zajedno, ali su zajedno odlučili da se ne razvode, zbog njihove dvije kćerke. 

Znatiželja zajednice potaknuta je zamršenim unutarnjim funkcioniranjem njihove okoline. Poznata estradna zvijezda Jelena Karleuša iskoristila je priliku za razgovor o svojoj bračnoj vezi s Duškom Tošićem u gostovanju u popularnom talk showu “Ekskluzivno veče” na televiziji Prva. Zanimljivost šire javnosti o njihovoj vezi, posebice trenutnom bračnom statusu i načinu života, potaknula je anketara da se raspita o tim stvarima.

Jelena je uz osmijeh odgovorila na temu o kojoj se radi. Bez obzira na vanjska mišljenja, još uvijek sam u zakonskom braku s Duškom i živim s njim. Iako se može činiti neortodoksnim, postoje parovi koji odluče živjeti zajedno čak i nakon razvoda. Moji vlastiti roditelji služe kao primjer za to. Dugo vremena živjeli su zajedno u istom stanu prije nego što su se konačno razišli. Jelena je pojasnila da iako naše kućanstvo može izgledati neuredno, to je jednostavno realnost naše situacije. Spomenula je da njezin suprug više voli zadržati profil i ne biti javno prepoznat.

Važno je priznati da je Duško izrazio nelagodu zbog spominjanja u javnosti. Jednom prilikom dao je intrigantnu izjavu u kojoj je predložio da se njegova osoba iskoristi za promotivne pothvate, jer je on Duško. Stoga ćemo se suzdržati od daljnje elaboracije ovog pitanja. Izražavajući svoje srdačne pozdrave, poznata umjetnica prenijela je srdačne pozdrave Samu, ocu njezina potomka. Karleuša je otvoreno priznala da bi, bez obzira na situaciju i Duškovo ponašanje, rado položila život za njega.

Tijekom programa Jelena Karleuša je nepokolebljivo izrazila svoju duboku privrženost Dušku, potvrdivši nepokolebljivu spremnost da podnese najveću žrtvu u njegovo ime. Unatoč svim nesavršenostima ili djelima s njegove strane, on i dalje ostaje otac njezine djece, neraskidiva veza koja ostaje nepromijenjena. Svojim imidžom koji se stalno razvija i umjetnošću koja pomiče granice, Jelena Karleuša Tošić, poznata pjevačica iz Srbije, stekla je ogromnu slavu i utjecaj. Mediji su neprestano opčinjeni njezinom otvorenošću i povremenim kontroverzama. Njemački časopis Fokus naziva je “Balkanskom Madonom”, a časopis V uspoređuje s Lady Gagom,

Karleuša nosi cijenjenu titulu najpopularnije Srpkinje na društvenim mrežama, s čak dva milijuna pratilaca na Instagramu. Jelena Karleuša, rođena 17. kolovoza 1978. godine, porijeklom je iz Beograda, SFR Jugoslavija, a svoje formativne godine provela je u novobeogradskom naselju Fontana. Njezino odrastanje oblikovali su majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.), cijenjena voditeljica Radio Beograda, i otac Dragan (1. siječnja 1947.), umirovljeni kapetan MUP-a Srbije. .

Naime, igrao je ključnu ulogu u vođenju istrage o dobro poznatom masakru na Kosovu 1999. godine i aktivno je sudjelovao u operaciji Sablja 2003. godine. Nakon završene Zemunske gimnazije, Jelena Karleuša nije samo pohađala muzičku školu, već je posuđivala i glas u zboru. U dobi od šesnaest godina gajila je težnje da postane pjevačica. Iako joj je majka pružala nepokolebljivu podršku, ekonomski izazovi i velika inflacija u zemlji spriječili su realizaciju Jeleninog debitantskog albuma.

Zahvaljujući asistenciji pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je postigla prekretnicu izdavanjem debitantskog albuma 1995. godine pod nazivom “Ogledalce pod Diskos”. Ova izvanredna ploča postigla je značajan komercijalni uspjeh, s prodajom od preko 100.000 primjeraka u Jugoslaviji. Na svom umjetničkom putu Karleuša je objavila dodatnih pet turbo-folk albuma. Ipak, kako je njezina glazbena odiseja odmicala, ciljano je nastojala održati percepciju sebe kao umjetnice isključivo posvećene pop glazbi.