Dara Bubamara i Bojan Vasković, renomirani vokali benda “Lexington”, srdačno su dočekani kao specijalni gosti popularne emisije “Ceca show” koju vodi cijenjena Ceca Ražnatović. Upuštajući se u razgovore koji potiču na razmišljanje, Ceca je svojim cijenjenim gostima postavljala intrigantna i promišljena pitanja.

U nedavnoj objavi lista Ceca svet svet portala Ata, na fotografijama su prikazane značajne osobe. Cecina perspektiva razotkriva intrigu oko utjecajnih osoba iz svijeta pop glazbe i njihove zavrzlame s poznatom pjevačicom Darom Bubamarom. Naime, Dara je imala zadatak rangirati svojih pet najboljih muških pop glazbenika na temelju osobnih preferencija. No, Novosađanka je jasno dala do znanja da njezina stručnost nadilazi iskusne pjevače, jer je podijelila i svoje jedinstvene susrete s nogometašima. Iako moje znanje nadilazi sferu pjevanja, duboko se divim Bojanu, Saši Kovačeviću i Nucciju.

Zdravko Čolić, enigmatična ličnost, odolijeva svakom pokušaju klasifikacije. Naime, većina pojedinaca u mojoj zajednici su nogometaši. U prošlim romantičnim pothvatima privlačili su me košarkaši, očaran njihovim visokim stasom i sposobnošću da me nadjačaju. No, čini se da je moja zaljubljenost u nogometaše ostavila upečatljiv trag, priznaje i pjevačica. U ključnom trenutku svoje karijere, Ceca je konačno rekla svoje mišljenje, svrstavši ove cijenjene pjevačice u sam vrh glazbene industrije, iako je pozicija Dare Bubamare u tom trenutku ostala neizvjesna. Narodna legenda ponosno je izjavila:

Predstavljamo Bojana (porijeklom iz Lexingtona), Sašu Kovačevića, Adila, Joksimovića, Vojaža i Nućija! Otkrijte široku lepezu ljekovitih svojstava srejmuša i naučite kako ga uvrstiti u svoj svakodnevni režim tijekom cijele godine. Vojaž je, iako je 28 godina mlađi, neočekivano dospio na njezin roster. Nasuprot tome, Bojan Vasković je posebno istaknuo jednu sportašicu od svojih vršnjakinja.

Prema Cecinim riječima, u sferi vijesti najviše utjecaja imaju pojedinci koji imaju uporište u novinskoj industriji, online portalima i Instagramu. Bojan je naveo niz imena, poput Meline Džinović, Aleksandre Prijović, Svetlane Ražnatović, Dare Bubamare, Ivane Španović. No, istaknuo je kako se popis može nastaviti unedogled zbog njegove posebne fascinacije ljudima s Balkana.

  • Tijekom svog pojavljivanja u showu, Dara je otvoreno priznala svoju veliku bazu obožavatelja, iako je njezin trenutni fokus negdje drugdje, što objašnjava njezin nedostatak interesa za njih u ovom trenutku. Mnoge mlade žene žude za suputnikom s kojim bi podijelile svoj životni put, očajnički tražeći društvo. Prilaze mi marljivo tražeći kontakt podatke. Nažalost, moram ih razočaravajuće obavijestiti da ne tražim aktivno romantičnu vezu. U ovom trenutku zanemarujem ideju traženja romantičnog partnera kao prolaznu sklonost koja se možda neće održati u budućnosti. Svetlana Ražnatović, poznata i kao Ceca, zauzima istaknuto mjesto na srpskoj turbo-folk glazbenoj sceni i od milja je cijenjena kao majčinska figura.

Tijekom svoje nevjerojatne odiseje, Ceca je uspjela objaviti ukupno šesnaest studijskih albuma, što je nevjerojatno postignuće koje je rezultiralo s procijenjenih sedam milijuna prodanih primjeraka. Ovaj izvanredni trijumf učvršćuje njezin status jedne od najslavnijih srpskih umjetnica u povijesti, dodatno učvršćujući njezinu trajnu ostavštinu. Proširivši se izvan okvira glazbe, Ceca se otisnula i u sfere glume i poduzetništva. Dubok utjecaj koji je imala na srpsku glazbenu industriju i kulturni krajolik ne može se precijeniti, budući da su njezini albumi i pjesme postali duboko ukorijenjeni u samo tkivo srpske kulturne baštine.