– Kao da je jučer bilo kada su se vjenčali Bogdana i Veljko Ražnatović, a oni danas već imaju dvoje djece, a treće je na putu. Nikome tada nije bilo jasno, kako se oženio za djevojku sa sela, ali se na krju sve to pokazalo kao ispravan potez sa njegove strane. 

Dok Bogdana Ražnatović željno iščekuje vrijeme u rodilištu, njezina mama Cecina, zajedno s dragom Danijelom Rodić, ovih je dana krenula na putovanje na kojem su joj zavidjele brojne žene, pa tako i njezina nasljednica Bogdana.

Prije samo nekoliko dana cijela se obitelj okupila na proslavi prvog rođendana malog Krstana. Slijedeći obiteljsku tradiciju, Cecina prijateljica Danijela Rodić krenula je na putovanje Tajlandom s mlađom kćeri Natašom, koja je to mjesto uzbuđeno podijelila na Instagramu.

U pitoresknom baru na plaži Danijela Rodić i Nataša s lakoćom su upotpunile ambijent svojim besprijekornim stajlingom, savršeno usklađenim s očaravajućim ambijentom mjesta.

  • Njezin izgled nikad nije bio zadivljujući. Danijela Rodić, Cecina prijateljica, u posljednje je vrijeme osvajala svojom očaravajućom pojavom, posebice na zadivljujućoj destinaciji poput Tajlanda, gdje je njezina samouvjerenost i ljepota itekako dolazila do izražaja. Nedavne objave Nataše Rodić na internetu prikazuju sasvim novu razinu uživanja s kćeri, ističući njihove elegantne kombinacije, živahne haljine i zavidne figure, a sve to doprinosi stvaranju prekrasnih slika.

Prije samo nekoliko tjedana obitelj se okupila na svečanoj večeri povodom proslave trideset i trećeg rođendana Nataše Rodić. Bila je prisutna cijela obitelj, osim ženskih članova. Međutim, Bogdana se pojavila neočekivano, što je iznenadilo sve.

Unatoč vrijednoj ženi skromnog porijekla, aktivno uključenoj u obiteljski posao, često se pretpostavlja da ženama poput Danijele Rodić briga o sebi i osobno dotjerivanje nisu prioritet. Međutim, njezin izgled potvrdio je da je ta pretpostavka pogrešna. Unatoč golemim obvezama koje nosi, majka je tijekom godina postupno mijenjala svoj izgled kako su njezine kćeri, posebice Bogdana, stjecale slavu. Zbog ove fizičke transformacije Bogdana, koja je trenutno trudna s trećim djetetom, ostala je u potpunoj sjeni.

Dodatne vijesti:

Dinamika između Anastasije Ražnatović i obitelji Gudelj oduvijek je plijenila pozornost javnosti. Nagađanja oko veze kćeri poznate pjevačice Svetlane Ražnatović sa tazbinom bila su tema interesovanja. Nedavno su se šuškale da Anastasija nije u dobrim odnosima ni sa svekrvom ni sa svekrom. No, taman kada se činilo da je sklad postignut, o čemu svjedoči i zajednička fotografija, pojavila se nesretna vijest. Nogometaš Seville se ozlijedio na terenu i izrazio je golemu bol.

U nedavnom trijumfu Seville nad Majorcom (2:1) Nemanja je nažalost zadobio ozljedu desnog koljena. Nažalost, bio je prisiljen napustiti utakmicu u 81. minuti.

Liječnički tim FK Seville potvrdio je da je Nemanja Gudelj zadobio ozljedu unutarnjeg meniskusa stražnjeg roga desnog koljena tijekom nedavne utakmice protiv Mallorce. Opseg njegovog oporavka odredit će priroda intervencije kojoj će biti podvrgnut, navodi se u službenom priopćenju kluba.

Iz Seville nisu otkrili koliko dugo Gudelj pauzira, niti su potvrdili mogućnost njegove spremnosti za Europsko prvenstvo u Njemačkoj koje je na rasporedu od 14. lipnja do 14. srpnja.

Tijekom ovih izazovnih trenutaka, Anastasija je stalno uz njega, pružajući mu nepokolebljivu podršku u njegovom brzom oporavku i konačnom povratku na teren.

  • S cijelom obitelji Gudelj koja stoji uz njega, njihovi zajednički napori usmjereni su na to da se sportaš brzo oporavi od preuranjenih zdravstvenih problema koji su se pojavili neposredno prije značajnog natjecanja. Za razliku od njega, njegov brat Dragi suočavao se s jednako teškim izazovima, a svijet je svjedočio dramatičnim događajima. Ova 26-godišnja sportašica iz “Cordobe” u prosincu je doživjela iznenadni kolaps tijekom utakmice na stadionu “Alvarez Klaro”. S obzirom na njegove prijašnje zdravstvene probleme prije samo nekoliko mjeseci, zabrinutost za njegovu dobrobit bila je raširena, osobito među njegovim voljenima.

– Gudelj je u dobrom stanju. Nakon odlaska sa stadiona “Alvarez Klaro” prevezen je u bolnicu na temeljite pretrage. Čim dobijemo dodatne detalje, promptno ćemo ih proslijediti široj javnosti – poručili su Dragišini nogometaši tijekom utakmice. No, nekoliko sati kasnije oglasili su se dodatnim priopćenjem.

Klub “Córdoba” poslao je poruku veselja jer su obavijestili sve da se vraćaju u Córdobu s Dragišom i tri boda. Tijekom utakmice protiv Racing Ferola u ožujku prošle godine, Dragi je doživio srčani zastoj, zbog čega je izgubio svijest. Nakon incidenta podvrgnut je operaciji i ugrađen mu je automatski defibrilator, što mu je omogućilo da nastavi igrati sljedećih mjeseci.

Sreća mu je bila naklonjena jer se incident dogodio tijekom utakmice jer je liječnički tim brzo reagirao; u situacijama poput ovih, hitnost reakcije postaje pitanje života i smrti, s kritičnim prozorom prilike unutar prvih nekoliko minuta.

Uz prisutnost zanosne Lane Lazarević kraj sebe, prepreke koje su naglo iskrsle pred njim postaju znatno savladive. Ova zanosna plavuša služi mu kao nepokolebljivi stup podrške i, uz njegovu obitelj, najveći izvor motivacije da svoje težnje pretvori u stvarnost.

Podrijetlom iz Novog Sada, otisnula se u inozemni život, srednjoškolsko obrazovanje započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila u Austriji. U dobi od 22 godine, trenutno je upisan na cijenjeno Američko sveučilište u Beču, gdje studira međunarodne odnose. Nadalje, više od deset godina posvetila je umjetnosti jazz baleta, sakupivši impresivnu kolekciju od 50 priznanja.

Njezin izvanredan uspjeh u manekenskoj industriji očarao je modne dizajnere koji su očarani njezinom ljepotom i pojavom. Bilo je opsežnih medija koji su je proglasili Top modelom Europe.