– U proteklih par dana porodica Ražnatović, imala je jako puno razloga za radost i veselje. Prvo je prije par dana, Veljko i Bogdana dobili su i trećeg sina, a jučer je Anastasija proslavila rođendan, te je ujedno stala i na ludi kamen sa Nemanjom Gudelj.

Proslavljena folk pjevačica Ceca Ražnatović trenutno proživljava obilje radosti i sreće, a svaku od ovih prilika obilježila je na prikladan način. Prvo je proslavila značajan prvi rođendan unuka Krstana, a potom je stigao i njegov mlađi brat Isai. Jučer je njezino oduševljenje doseglo nove visine kada je njezina kći Anastasia izmijenila zavjete s profesionalnim nogometašem Nemanjom Gudeljom na intimnoj ceremoniji održanoj u njihovoj obiteljskoj rezidenciji, uz prisustvo matičara.

Za ovaj događaj Ceca se odlučila za jedinstven i osebujan modni odabir. Anastasia je, kao i obično, izgledala zapanjujuće i bez muke se isticala među ostalim ženama nazočnima na vjenčanju. Ipak, mnogi su se složili da Ceca ima potencijal da zasjeni čak i samu Anastasiju.

Poznata folk pjevačica ušla je u šarmantnoj haljini do koljena ukrašenoj cvjetnim uzorcima. Iako takva haljina na nekom drugom može istaknuti nedostatke, Ceca ju je besprijekorno isfurala i pokazala svoj besprijekoran izgled. Na jednoj klinici u Turskoj Ceca je prije dvije godine doživjela tjelesnu transformaciju. Od tada marljivo održava zdravu prehranu i rutinu vježbanja, što je rezultiralo stalnim poboljšanjem njezina izgleda tijekom vremena. Dok je Ceca odlučila da ne objavljuje slike i snimke sa vjenčanja svoje kćeri, Anastasija je iskoristila priliku da objavi video na kojem baca bidermajer buket. Iako se Ceca isprva smatrala kandidatkinjom za bidermajer, na kraju je s njim završila Bogdanina baka, što je izazvalo smijeh kod svih.

Anastasijino i Nemanjino vjenčanje svojim prisustvom uljepšala je Bogdana, koja se nedavno porodila i iznenadila sve svojim izgledom. Došavši u pripijenoj zelenoj haljini ukrašenoj naramenicama, Veljkova supruga jednoglasno se složila da je gotovo nezamislivo da žena nakon tri poroda zadrži tako besprijekornu ljepotu. Ceca Ražnatović nalazi se uronjena u trenutke čiste sreće, okružena svojim najmilijima i obilježavajući značajne prekretnice u njihovim životima.

Njezina blistava prisutnost i čisti užitak kojim odiše uz svoju obitelj služe kao neporeciv dokaz blaženog poglavlja u njezinu postojanju, prepunog privrženosti i dragih obiteljskih uspomena.

BONUS TEKST:

Dopustite mi da vam prenesem neke smjernice o važnosti održavanja skladne ravnoteže između vašeg profesionalnog i osobnog života. U našem modernom društvu, u kojem se čini da pritisci i obveze neprestano rastu, previše je jednostavno podleći privlačnosti pretjeranog rada i zanemariti vlastitu osobnu dobrobit. Savjeti koje nudim pomoći će vam u postizanju optimalnije ravnoteže, što će u konačnici poboljšati ukupnu kvalitetu vašeg postojanja.

Uspostavljanje jasnih granica ključna je početna mjera za postizanje ravnoteže. Neophodno je jasno razgraničiti profesionalnu i osobnu sferu. Odredite točno radno vrijeme i uložite zajedničke napore da ga se pridržavate. Nakon što ovo određeno radno vrijeme završi, bitno je prekinuti vezu s e-poštom i porukama povezanima s poslom, preusmjeravajući svoju pozornost na aktivnosti koje donose ispunjenje i potiču opuštanje. Kako biste učinkovito upravljali svojim radnim opterećenjem, ključno je odrediti prioritete i organizirati svoje zadatke.

Započnite sastavljanjem opsežnog popisa svojih odgovornosti i rasporedite ih po važnosti i neposrednosti. Ako se usredotočite na najkritičnije zadatke i izvršite ih prije nego što se posvetite manje hitnim stvarima, možete spriječiti osjećaj preplavljenosti i stresa. Od ključne je važnosti uključiti planirane stanke u svoju dnevnu rutinu kako biste održali produktivnost i mentalnu oštrinu. Kratki odmori, bavljenje tjelesnom aktivnošću ili prakticiranje trenutaka opuštanja mogu učinkovito pomladiti vaš um i poboljšati koncentraciju.

Održavanje mentalnog i tjelesnog blagostanja uvelike je pod utjecajem bavljenja tjelesnom aktivnošću i usvajanjem hranjive prehrane. Dajte prednost redovitoj tjelovježbi i vodite računa o svojim navikama prehrane. Zdravo tijelo ključno je za poticanje zdravog uma. Kultivirajte i njegujte svoje odnose: od vitalne je važnosti dati prioritet provođenju kvalitetnog vremena sa svojim voljenima, bilo da se radi o obitelji ili prijateljima, jer to uvelike pridonosi vašem emocionalnom blagostanju.

Osmislite strategiju i organizirajte ugodne aktivnosti koje vam omogućuju da se povežete s njima, opustite se i doživite trenutke radosti i opuštanja. Ovladajte umijećem odbijanja: Nemoguće je ispuniti očekivanja i zahtjeve svakog pojedinca. Steknite sposobnost da odbijete kada je to potrebno, bez ikakvog osjećaja grižnje savjesti. To vam omogućuje da zadržite vlast nad svojim dragocjenim vremenom i energijom.