Lepa Brena je ovih dana ponovo u medijima jer je sa Bobom i najmlađim sinom Viktorom na krstarenju u njihovoj novoj jahti, koju su platili skoro 6 miliona evra. Svakako da je brena mogla to sebi da priušti, jer je nedavno prodala svoj udeo u Grandu za 15 miliona evra, pa je mogla sebi ipak malo da da oduška.


Na sve to, ovih dana je isplivala i njena još jedna biznis strana, a to je da je njen luks restoran na Zlatiboru dobio sjajne ponude od jednog Albanca, koji nudi Breni i Bobi 300.000 evra na 2 rate, ali Lepa Brena ne želi da čuje ni za kakve rate. Njegova poslednja ponuda bila je 270.eura, no Brena je to jednostavno odbila i više o tome nije htjela razgovarati.

Na moru je, kao što rekoh, i njezin sin Wiktor koji se razveo od svoje dugogodišnje djevojke Sandre, kojoj se Brenna očito nimalo ne sviđa. Dovoljno je što se Prijovićka našla u obitelji s kojom još uvijek vodi tihi rat jer sada u medije stiže povjerljiva vijest da je Sandra sa sela.

Muči je što je donedavno s majkom brala maline i spremala ajvar te živjela u običnoj seoskoj kući prije nego što se preselila u Beograd.