– U nastavku našeg današnjeg članka malo se bavimo sa domaćom estradom, te ćemo govoriti o popularnim TV voditeljkama. U regiji se uglavnom piše o Jovani Jeremić, ali pored nje imamo puno kvalitetnijih voditeljki koje i nemaju baš toliko medijske pažnje. Slijedi i malo duža priča o njenom privatnom životu.

Sanja Kužet, veoma cenjena voditeljka u domaćoj javnosti, srećno je udata za Nemanju Živojinovića. Zajedno odgajaju sina Strahinju i željno iščekuju dodatak još jednog člana porodice.

Nije nadaleko poznato, ali Sanja Kužet je prije devet godina bila udata za Zorana Pipera, koji je bio član osiguravajućeg društva vlasnika TV Pink. Imaju sina Andriju, a venčanju je prisustvovala jedna od najistaknutijih zvezda na Balkanu Lepa Brena, koja je bila kuma. Ovu informaciju prenosi “Mondo”. Iako u to vreme nisu bile deo „Granda” i radile kao prognozerka, Sanja i Lepa Brena delile su bliske veze.

Nekadašnji hotel “Interkontinental” poslužio je kao mjesto održavanja pomno isplaniranog vjenčanja, koje je zahtijevalo znatna finansijska ulaganja novopečenog para. Svaki aspekt događaja bio je pomno uređen, ne ostavljajući nijedan detalj zanemaren.

Prema pouzdanom insajderu, to je za njih bila trenutna veza. Sanja, koja je bila nadaleko cijenjena kao jedan od najzanimljivijih voditelja, zapela mu je za oko i on je bio odlučan da je osvoji. Njihova veza je procvjetala tokom nekoliko mjeseci, što ih je na kraju dovelo do odluke da se vjenčaju.

Nakon godinu dana braka, došlo je do razvoda, ali Sanja je naglasila da su ona i njen bivši supružnik nastavili da održavaju čvrstu vezu. Voditeljka je u intervjuu za lokalne medije izrazila uvjerenje u ljubav, navodeći da je odlučila da se preuda kada je još jednom iskusila njeno prisustvo.

BIOGRAFIJA:

Sanja Kužet, rođena 9. avgusta 1983. godine u Beogradu, gde trenutno živi, ​​je srpska voditeljka. Započevši svoj profesionalni put 2003. godine, u početku je bila voditeljka jutarnje vremenske prognoze na TV Pink. Prelazeći 2012. godine, preuzela je ulogu Bingo djevojke, nadgledajući vođenje ove popularne igre na sreću.

Nakon učešća na muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i vođenja emisije „Alo, oreo“ na kanalu Grand, nastupio je period kada se Sanja razbolela u maju 2014. godine. Tokom njenog odsustva, zamena je ušla Dragana Katić. Srećom, Sanja se brzo oporavila i uspjela da se vrati na televiziju.

Uzimajući pauzu zbog porodiljskog odsustva u septembru 2016. godine, privremeno se povukla sa funkcije u “Zvezdi Granda” i zamenila ju je koleginica Sanja Ćulibrk. I Sanja se otisnula u svet glume. Još 2006. godine preuzela je lik Senke u horor komediji namenjenoj tinejdžerima. Tokom iste godine, nakratko se pojavila i u tinejdžerskoj komediji pod nazivom “U doba nevinosti”.

Dve godine stariji od nje Nemanja Živojinović, direktor marketinga domaće filijale „Peža”, započeo je romantičnu vezu sa njom 2014. Iako su Sanja i Nemanja bili zajedno u ranim dvadesetim, na kraju su otišli svojim putem. Međutim, sudbina se umešala i ponovo ih spojila deceniju kasnije. Sredinom 2016. godine, voditeljka je primila radosnu vijest o trudnoći, otkrivši da će na svijet dočekati još jednog sina.

Sanja slovi za jednog od najatraktivnijih i najatraktivnijih domaćina na našim prostorima. Svoju figuru održava konstantnom fizičkom aktivnošću, ali se ne brine zbog svog izgleda. Pred kamerama prihvata modu i oblači sofisticiranu odeću, ali se u ličnom vremenu obično odlučuje za ležernu odeću kao što su trenerke i farmerke, bez ikakve šminke.

  • Sanja je mješovitog porijekla, s ocem Dalmatincem i majkom Crnogorkom. Osim toga, ima stariju sestru godinu dana stariju od nje. Sanjino obrazovanje obuhvata osnovnu muzičku školu, smer klavir, kao i završetak studija u Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji. Završila je visoko obrazovanje iz geografije i uspješno stekla diplomu iz međunarodne poslovne ekonomije. Sanjina interesovanja i talenti sežu izvan akademskih krugova, jer se bavila raznim umjetničkim aktivnostima kao što su ples, modeling i gluma. Naime, imala je priliku da se pojavi u spotu koji je režirao Rođo Raičević.