Ceca je krenula svježinom s vlastitim programom prikladnog naziva Ceca Show. Unutar granica ove emisije, ona ljubazno poziva svoje vršnjake da sudjeluju u razgovorima koji potiču na razmišljanje i pokrivaju široku lepezu tema, a sve to uz serenadu publici dragim melodijama. No, nedavno je otkriće zaokupilo pažnju javnosti – Ceca je ponovno pronašla ljubav.

Pripremite se za otkriće dok otkrivate tajanstvenu osobu koja je zarobila njezino srce. Zagonetna romansa Cece i Andreja Kulundžića ostaje zagonetka bez jasnog rješenja. Glasine i nagađanja oko Cecine veze s novopečenim suputnikom počela su kružiti u prosincu 2007. godine.

Suprotno očekivanjima, te su se pretpostavke pokazale neutemeljenima. Iako postoje značajne intrige oko Ceceina ljubavnog života, većina se može osvrnuti samo na njezine prethodne ljubavne veze, koje su sve završile nezadovoljstvom. Istinitost Cecine šuškave veze s Andrejom Kulundžićem ostaje neotkrivena, što dovodi u sumnju njezinu legitimnost.

Nagađanja oko njihove navodne ljubavne veze počela su se vrtjeti nakon što su se Svetlana Ceca Ražnatović i Andrej Kulundžić slučajno sreli u ljubljanskoj zračnoj luci, neposredno prije njezina nastupa u Celju, zahvaljujući uvijek budnim paparazzima. Usred znatiželjnih očiju medija, poznata pjevačica hrabro je otkrila da je njihov susret na putu za Sloveniju bio sve samo ne slučajnost.

Bez trunke sumnje izrazila je uvjerenje da su se i ranije sretali na putu od Beograda do Tivta. Ipak, nije dugo trebalo da istina izađe na vidjelo – vozač trka bio je čest gost u Cecinom domu. Upućeni su otkrili da je njihova veza neočekivano procvjetala kada se pjevačica pojavila na Andrejevoj izložbi motora. Izvanredna priča, prethodno predstavljena u Hello! časopisa, došlo je do nepredviđenog obrata kad sam dublje zaronio u pojedinosti.

Na moje veliko čuđenje, ljubavna veza Cece i Andreja Kulundžića nije postigla očekivani uspjeh. Unatoč neizrečenoj vezi, Ceca i Andrej zajednički su odlučili svoju ljubav skrivati ​​od očiju javnosti. Ceca je nakon partnerove smrti uporno pokazivala naklonost, vješto skrivajući identitet svog dragog. Cecino nesramežljivo korištenje uvredljivih izraza prema bilo kome tko je iskazao interes za ljubavnu vezu posve je jasno dalo do znanja da ona nema želju upustiti se u potragu za ljubavlju.

Njihovi su se putevi ukrstili u Ljubljani, čime je okončana njihova scenska ekspedicija i započeta divna sedmomjesečna suradnja. Bilo je to u ožujku 2008. kada su mirno i složno odlučili krenuti svatko svojim putem, bez ikakvih žustrih rasprava i razmirica. Pojavila su se nagađanja o razlozima rastave, jedni su to pripisivali profesionalnim obvezama Andreja Kulundžića, dok su drugi sugerirali moguću pomirbu s bivšom suprugom.

Bilo je neosporne uvjerenosti u njezinim riječima dok je hrabro izjavila da su se ranije sreli tijekom putovanja od Beograda do Tivta. Ipak, nije dugo trebalo da istina izađe na vidjelo – reli vozač je bio poznati gost u Cecinom domu. Insajderski izvori otkrili su da je njihova veza neočekivano procvjetala kada se pjevačica pojavila na Andrejevoj izložbi motora. Ova izvanredna priča, izvorno predstavljena u Hello! časopisa, došlo je do nepredviđenog obrata dok sam dublje ulazio u zamršenosti.

Na moje veliko čuđenje, ljubavna veza Cece i Andreja Kulundžića nije doživjela očekivano ispunjenje. Iako se o njihovoj ljubavi ne govori, Ceca i Andrej su se namjerno odlučili da svoju vezu sakriju od očiju javnosti. I nakon gubitka partnera, Ceca je nastavila da iskazuje naklonost dok je skrivala identitet ljubavnika. Kroz Cecino otvoreno korištenje pogrdnih etiketa prema svima koji su bili zainteresirani za ljubavnu vezu s njom postalo je očito da ona nema želju upustiti se u potragu za ljubavlju.

Nakon njihove pitoreskne avanture, sudbini je trebalo još tri mjeseca da ih spoji u Ljubljani, označivši početak njihove blažene sedmomjesečne zajednice. U mirnom mjesecu ožujku 2008. godine, bez ikakvih žestokih sporova i nesuglasica, mirno i skladno su došli do zajedničkog rješenja da krenu svatko svojim putem. Kružile su brojne hipoteze o razlozima njihovog razlaza, neki su to pripisivali profesionalnim obvezama Andreja Kulundžića, dok su drugi nagađali da se pomirio s bivšom suprugom.