Kako danas izgleda najljepša policija u Srbiji?

Lidija je nedvojbeno najpopularnija policajka na Instagramu, a na svom profilu redovito objavljuje fotografije u uniformi.

Kako danas izgleda najljepša policija u Srbiji?

žena u uniformama privlači veliku pozornost između ostalog i zato što ih donedavno nije bilo puno u odnosu na jači spol.

No, u vojsci i policiji ima onih koji svakodnevno s velikom predanošću, zalaganjem i hrabrošću izvršavaju teške zadaće, a jedna od njih je policajka Lidija Takač.

Lidija važi za najljepšu policajku u Srbiji


To znači da je ova lijepa Novosađanka neslužbeno najljepša policajka u Srbiji. Također je postao prava zvijezda društvenih medija i ima više od 160 pratitelja na Instagramu.000 ljudi. Tamo voli dijeliti fotografije u uniformama, ali i u elegantnim izdanjima.

Lidija je vrlo aktivna na Instagramu
Ljeti najveću pozornost privlače njezine fotografije u kupaćim kostimima, opušteno izležavanje na plaži ili poziranje ispred ogledala.

I dalje ima komplimenata na račun njegova izgleda, ali i “nepristojnih” ponuda i šala na račun njegova posla.

Više od 160 ljudi prati Lidiju na Instagramu.000 ljudi
“Uhapsi me i odvedi me”, “Da me ovakva policija hapsi svaki dan, griješio bih”, “Ti si boginja”, “Lijepa si, udaj se za mene”, samo su neki od mnogih komentari.

S druge strane, ima i onih koji na temelju takvih fotografija zaključuju da je “zgodna za policajca” ili pak smatraju da djevojci koja tako izgleda i tako se fotografira nije mjesto u policiji, iako ne znaju ni kakve ona kvalifikacije i vještine ima… Inače, Lidija je diplomirana pravnica.

Lidija je nedavno postala majka djevojčice, što se ne vidi po njenom izgledu.