Tijekom svog dva desetljeća prijateljstva Andrija Milošević i Sloboda Mićalović nikada nisu doživjeli bilo kakav oblik neslaganja. Ovi iznimno talentirani umjetnici, koji su svoje karijere na televiziji započeli otprilike u isto vrijeme, razvili su duboku vezu tijekom suradnje na popularnoj TV emisiji “Mješoviti brak”, gdje su uvjerljivo portretirali jako ljubazan par.

Neraskidiva veza između Slobode i Andrije, poput nepomične gromade, prkosila je svim pokušajima da se prekine. Tijekom razdoblja od dvadeset godina, njihovo je prijateljstvo ustrajalo bez sputavanja bezbrojnih pokušaja sijanja razdora. Surađujući na brojnim projektima, ponovno su utjelovili duboko zaljubljeni par u nadaleko obožavanoj seriji “Mamini sinovi”.

U osnivanju pozorišta na Banovom brdu, Andrija i Aleksandra Tomić dobili su nepokolebljivu podršku i iskreno prijateljstvo Slobode. No, na iznenađenje svih, neposredno pred kamerama odigrao se obračun između Andrije Miloševića i Slobode Mićalović, orkestriran kao javni spektakl za zabavu gledatelja.

Tijekom posljednjeg dijela “Una due tre”, popularnog televizijskog programa koji je vodio Andrija, dvije osobe su se upustile u žestoku razmjenu uvreda, smijeha, pa čak i prijetnji. Njihova je namjera bila isključivo očarati publiku i pridržavati se ustaljenog formata emisije, u čijem je središtu ova sučeljavanja. Andrija je započeo verbalni sparing šaljivo zadirkujući Slobodu o rodnom gradu, našalivši se: „Sloboda, baš je neobično što si iz Leskovca, s obzirom da si dobio ime po tvornici u Čačku.

  • U bezbrižnom odgovoru Sloboda je u šali tražila boksačku palicu da zaigrano udari Andriju, ali je naposljetku pristala na vlastiti prijedlog. Andrija, glumac s karijerom dugom dvadeset godina, dosljedno se našao u izboru za ulogu Andrije Miloševića. Ovaj izmijenjeni razgovor potaknuo je novi val zabave. Budući da epizoda tek treba biti emitirana, ostaje neizvjesno kako će se ove dvije osobe, koje dijeli privatno bliska veza, sada predstaviti javnosti. Budući da su njihove snage i slabosti potpuno razotkrivene, nagađa se da bi ova serija mogla široj publici razotkriti dosad neotkrivene aspekte njihova odnosa.

BIOGRAFIJA

Rođen 21. siječnja 1978. u Beogradu, Andrija Milošević vrlo je hvaljeni srpski glumac koji je plijenio publiku neospornom privlačnošću, neizmjernim umijećem i iznimnim glumačkim sposobnostima. To ga je dovelo do toga da postane jedan od najpoznatijih i najomiljenijih izvođača u Srbiji. Andrija je od malih nogu otkrio svoju strast prema izvedbenim umjetnostima. Nakon završenog osnovnog obrazovanja, nestrpljivo je krenuo na glumački put upisom u prestižnu srednju zanatsku školu. Tamo su njegov izvanredan talent i nepokolebljiva predanost svojoj umjetnosti istinski zablistali.

Učinivši prve korake u profesionalnom svijetu, Andrija je krasio pozornicu, bez muke osvajajući publiku svojim magnetskim šarmom i impresivnom pojavnošću. Probojna uloga u popularnoj TV seriji “Mješoviti brak” katapultirala ga je u slavu, vinula njegovu karijeru u vrhunce i učvrstila svoju poziciju nezaobilazne osobe u sferi domaćeg filma i televizije. Andrijin izniman talent proširio se i izvan okvira malih ekrana te je nastavio osvajati publiku svojim izvanrednim nastupima na pozornici.

Andrijina izvanredna sposobnost da u potpunosti utjelovi svoje likove i pokaže njihovu dubinu omogućila mu je da osvoji publiku na nesvakidašnji način, zasluživši njihovo obožavanje. Ne samo da je bio nadaren glumac, nego je također pokazivao prirodan šarm i spontanost kao voditelj i zabavljač, bez muke osvajajući publiku svojom duhovitošću. Njegov zarazni šarm i divan smisao za humor zavoljeli su ga gledatelji diljem regije, etablirajući ga kao omiljenu javnu osobu.

Tijekom njegove slavne karijere, Andrijin izniman talent i neprocjenjiv doprinos srpskoj kinematografiji i kazalištu priznati su brojnim priznanjima i pohvalama. Ne samo da je briljirao kao glumac, već je postao i simbol zabave i izvor inspiracije za nebrojene pojedince u regiji.