Plastične operacije se više uzimaju maha, te je malo poznatih ličnosti koje se nisu podvrgle nekoj od njih. Imamo veliki broj pjevačica, glumcia i slično koje su radile neke korekcije na svom tijelu, bilo to povećavanje usana, grudi ili stražnjice. Međutim, pored poznatih ličnosti, imamo i obične djevojke koje su se odlučile na isti poduhvat. Neke od njih su naravno prekoračile mjeru normalnosti pa su otišle korak dalje. Danas upravo pišemo o jednoj djevojci koja je odlučila da svoje usne poveća do te mjere da je više neprepoznatljiva, a da stvar bude još gora, ona ne namjerava stati te želi da ih još poveća.

Andrea, djevojka poznata po najvećim usnama na svijetu, svoje je putovanje punjenja usana dovela do novih visina. Andrea Ivanova, istaknuta bugarska influencerica, dospjela je na naslovnice kada se podvrgla nevjerojatnih ukupno šest operacija u jednom danu kao “eksperiment”, nakon što je već potrošila više od 23 tisuće eura samo na filere za usne.

Osim što ima 26 godina, odlučila se i za filere. Nadalje je pojasnila da je nakupljanje filera rezultiralo pojavom bora, što ju je navelo da se podvrgne injekcijama filera s obje strane nosa kako bi zadržala mladenački izgled.

Prema izvješću britanskih novina “Mirror”, objasnila je da je njezin liječnik naglasio važnost postavljanja filera na određenim područjima kako bi se spriječilo starenje njezina lica. Spomenula je da je dobila brojne filere u usne i jagodice. Nakupljanje filera s obje strane njezina lica dovodi do stvaranja bora.
Za održavanje mladolikog i revitaliziranog izgleda neophodno je osigurati hidrataciju i dati injekcije u ove osjetljive regije. Osobno sam se navikao na ovu ugodnu nelagodu i jako cijenim izvanredne rezultate koji slijede.

Prije nego što je primila svoju posljednju turu filera 2. svibnja, Andrea je izrazila svoje opažanje da su joj nazolabijalne bore “propadale”. Uložila je više od 500 eura u ovaj postupak i, iako je na kraju bila zadovoljna rezultatima, bugarska diplomantica filozofije u početku je gajila neke bojazni.

U obrazloženju je istaknula potencijalne rizike vezane uz davanje injekcija u ovu regiju zbog prisutnosti sinusa i brojnih krvnih žila. Blokiranje ovih vitalnih putova potencijalno može predstavljati situaciju opasnu po život. Unatoč priznavanju inherentne opasnosti, vjerovala je da je potrebno injektirati ovo područje kako bi se održao mladenački izgled.

Kirurg koji je liječio Andreu izrazio je zabrinutost u vezi s brojnim zahvatima kojima je bila podvrgnuta; međutim, Andrea je nakon toga savjetovana da, kako bi nastavila sa svojom drastičnom transformacijom, mora poduzeti potrebne mjere opreza kako bi se zaštitila i smanjila šanse za komplikacije.

Objasnila je da je njezin liječnik zabrinut zbog nekroze tkiva na njezinim usnama, ali je uvjerila da bi sve trebalo biti u redu sve dok je oprezna i ne zaboravi se hidrirati. Spomenula je izazove osmijeha i potrebu za unosom puno vode jer hijaluronska kiselina djeluje poput spužve. Dodatno, naglasila je važnost izbjegavanja trljanja lica tijekom pranja i suzdržavanja od naglih pokreta u područjima gdje su date injekcije.

Unatoč zabrinutosti drugih oko toga u kojoj mjeri povećavam svoje jagodice, odlučno sam odlučan ustrajati u ovim zahvatima bez ikakve namjere da odustanem.