Suprug Anastasije Ražnatović Nemanja Gudelj, reprezentativac Srbije, povređen je tokom utakmice protiv Atletik Bilbaa u Sevilji.

Zadobio je povredu meniskusa u lijevom kolenu i nakon toga je podvrgnut operaciji i propustit će dva do tri mjeseca akcije.

Dok fanovi širom sveta daju podršku Nemanji, mnogi se pitaju da li je sve u redu sa njegovim brakom ili fudbaler pati po tom pitanju, s obzirom na to da je njegova supruga Anastasija Anastasija Ražnatović, sudbinski naložena, skinula burmu tokom tajnog vjenčanja prošlog ljeta.

Poslednja fotografija Sekine ćerke izazvala je pometnju na Instagramu, a prva stvar koja je privukla pažnju mnogih jeste to što je Anastasija Ražnatović (sada Gudelj) skinula burmu na prstenu desnog prstenjaka.

Međutim, činjenica da je mlada supruga reprezentativca Srbije privremeno skinula komad nakita ne znači da ona nije najveća podrška svom suprugu u najtežim trenucima. Tokom oporavka, Anastasija će svakodnevno biti uz svog supruga, kome će pružiti svu ljubav i podršku kako bi se što prije vratio na teren i pripremio se za Evropsko prvenstvo koje počinje u junu, prenosi Novosti Magazin.