– Incest je danas i više nego raširen po cijelom svijetu, a neki parovi znaju da stupe i u bračne vode. Što je najgore od svega, znaju da dobiju i djecu, koja rijetko ostanu zdrava i budu normalna. Slijedi jedna priča na ovu temu…

Ana i Danijel, par porijeklom iz Španjolske, ostali su zatečeni kada su nakon intimne veze shvatili da su zapravo braća i sestre. No, ovo zapanjujuće otkriće nije ih spriječilo da nastave svoju ljubavnu priču. Njihova predanost jedno drugom ostala je nepokolebljiva, što je dovelo do rođenja troje djece. Igrom sudbine, Ana i Danijela našle su se pred neočekivanom preprekom koja je sada pred njima. Surova stvarnost života služila je kao jasan podsjetnik da nas ljubav često može usmjeriti na nepredviđena i zamršena putovanja.

Unatoč otkriću njihove obiteljske veze, napravili su hrabar izbor da ne dopuste da to prekine njihovu vezu, već su se umjesto toga odlučili ujediniti u braku. U nekonvencionalnom intervjuu za “EL ESPANOL” Ana je otkrila da je njezina majka otkrila odlazak njenog oca, jer je namjeravao osnovati novu obitelj, zajedno s mlađim bratom i sestrom za Anu. U to vrijeme nije znala njegov identitet niti dob, jedino je bila svjesna da žive zajedno u istom gradu. Ana je odavala nepokolebljivu znatiželju o susretu s njim, osobito ako bi se to neočekivano dogodilo na ulici ili bilo kojem drugom mjestu.

U ranim dvadesetima započela je svoj put otkrivanja istine. Midas Midas logo nudi vrijedne smjernice kako najbolje iskoristiti ovu ljekovitu biljku tijekom cijele godine. Kad je navršila 20 godina, krenula je u misiju lociranja svog oca i brata koristeći široko korištenu platformu društvenih medija, Facebook. Poduzimajući prvi korak, poslala je zahtjev preko anonimnog profila, s primarnim ciljem upoznati svog brata i naknadno otkriti svoj identitet kao njegove davno izgubljene sestre.

  • Živeći s ocem nakon razvoda roditelja, Danijel se našao u situaciji da dovodi u pitanje egzistenciju svoje sestre. No, zbog očevog odbijanja da je prizna, Danijel je odolio porivu da je upozna. Tek kada su im se putevi ukrstili na Facebooku, konačno su počeli razgovarati. Nevjerojatno, samo dva dana kasnije donijeli su odluku o osobnom susretu i time prekinuli višegodišnju otuđenost. Dok su bili u zagrljaju, Ana i Danijel nisu mogli a da ne prasnu u smijeh, našavši se u zaista nesvakidašnjoj situaciji.

Tri godine mlađi i pedantan u svojim zapažanjima Danijelo potvrdio je opravdanost ovog iskustva. Kada je imao 17 godina, Danijel se sjeća da je osjećao blagu nelagodu zbog izostanka razgovora. Ipak, to nije spriječilo razvoj njihove veze, jer su postupno počeli provoditi sve više vremena zajedno. Ana se s vremenom osamostalila, a Danijel je odlučio fizički joj se pridružiti u ovoj novoj fazi njihova života. S vremenom je postalo očito da je Dani počeo češće dolaziti u moj stan nego u svoj. Situacija je trajala sve dok nije došlo vrijeme kada smo odlučili živjeti zajedno.

Tijekom tog razdoblja otvoreno su priznali međusobnu privlačnost i novootkriveni osjećaj obiteljske povezanosti koji im je prije izmicao. Pogledajte ovu objavu na Instagramu koju je napisala Ana Parra (@anaparra_bcn). Tada je njihov otac donio hrabru odluku da se suoči s Anom, unatoč njezinom inzistiranju da nema želju uspostaviti vezu s muškarcem koji ju je napustio tijekom djetinjstva. Dok su Ana i Daniel krenuli u zajedničku avanturu, njihov je odnos zbunjivao okolinu. Neosporna magnetska privlačnost između njih bila je očita svima.

Ana, zauvijek progonjena danom koji se dogodio, otvoreno priznaje da su se ona i njezin brat borili s prihvaćanjem i suočavanjem s tabuom njihove neporecive veze kao braće i sestara, što je rezultiralo nedostatkom razumijevanja i unutarnjim bijesom. Danijel je prepričao napredak njihove veze, počevši od prekrasnog putovanja koje se polako razvilo u nešto dublje. Na kraju je to dovelo do nepredviđenog i spontanog prvog poljupca. Nakon ovog događaja, duboki osjećaj kajanja obuzeo je obje osobe, navodeći ih da svjesno stvaraju distancu između sebe dok su shvaćali težinu svojih djela.

Poljubac se dogodio diskretno usred druženja s prijateljima, a svjedočili su isključivo njih dvoje u ovom ranjivom trenutku. Do sada, ideja o istraživanju dublje i intimnije veze nije bila pokrenuta. Ana tvrdi da unatoč našim zajedničkim afinitetima i kompatibilnosti, naš status brata i sestre predstavlja prepreku traženju bilo čega daljeg. Tijekom kratkog i nekonvencionalnog intervjua koji je trajao samo sedamdeset i dva sata, ovo razdoblje emocionalne odvojenosti pokazalo se kao mučno iskušenje. Lile su se suze, izmjenjivali zagrljaji i pojavilo se duboko razumijevanje povezanosti naših života“, prisjeća se Danijel.

Zamislite sebe obuzete dubokom ljubavlju prema drugoj osobi, samo da biste se suočili s moralnom zabranom sjedinjenja s njom…to je krajnje uznemirujuća nevolja. Stalna prisutnost jednog drugog navela je susjede na nagađanja o tajnoj vezi. Ipak, njihova su se nagađanja potvrdila nakon što su otkrili nepokolebljivu potporu koju su dobili od svoje zajedničke skupine poznanika. Kao što je Dani priznao na nekonvencionalan način, naši prijatelji su prebrodili cijelo naše zajedničko iskustvo i normalizirali ga bez napora.