U skladu s načelima Feng Shuija, boja vašeg novčanika ne samo da daje uvid u vašu osobnost, već služi i kao pokazatelj vaših financijskih izgleda. Odabir boje vašeg novčanika zahtijeva oprez, jer ona ima značaj prema načelima Feng Shuija. Kako biste pozvali na financijsko obilje, vaš novčanik trebao bi biti ukrašen jednom od pet propisanih boja. Dopustite mi da otkrijem što svaka boja označava o vašoj osobnosti i namjerama.

Ako želite privući financijsko obilje u svoj život, možda bi bilo vrijedno razmisliti o nabavci crnog novčanika.

Što se tiče novčanika, crna boja prevladava i nema ništa loše u odabiru ovog klasičnog izbora. Crna boja često se povezuje s bogatstvom i uspjehom, što je čini prikladnim simbolom za one koji teže napretku u svojim profesionalnim ili poduzetničkim nastojanjima. Stoga, ako želite napredovati u svojoj karijeri ili poslovnim pothvatima, razmislite o odabiru crnog novčanika.

 

Crvena boja ima dugogodišnju reputaciju zbog svoje sposobnosti da privuče bogatstvo i obilje. Njezina brza neutralizacija negativne energije i promicanje financijske stabilnosti čine je vrlo traženom nijansom. Simbolizirajući vatru, crvena boja može imati zanimljiv učinak na nečije financijsko blagostanje. Dok neki vjeruju da crveni novčanik može metaforički “spržiti” njihovu sreću u pogledu novca, drugi tvrde da im donosi sreću. Ako ste već iskusili financijsko zadovoljstvo s crvenim novčanikom, možda bi bilo vrijedno razmisliti o nabavi još jednog u nadi da ćete ponoviti taj pozitivan ishod.

Smeđa boja, poznata po povezivanju s bogatstvom, široko se nalazi u novčanicima, što je čini idealnim izborom za one koji žele povećati svoju ušteđevinu. Nadalje, ako ste skloni impulzivnom i nesmotrenom trošenju, prisutnost ove boje može poslužiti kao preventiva, sprječavajući vas da podlegnete nekontroliranim porivima za kupnjom.

Vjeruje se da plava boja, često povezana s vodom, označava ideju o nestajanju novca. Stoga je preporučljivo kloniti se novčanika u ovoj nijansi.

Živahna zelena boja često simbolizira vitalnost i razvoj. Organizirajući svoju gotovinu u novčaniku ukrašenom ovom zelenom nijansom, možete očekivati ​​povećanje svoje zarade. Nadalje, pridržavajući se načela Feng Shuija, savjetuje se suzdržati se od pohranjivanja neplaćenih računa u novčaniku jer to može dovesti do financijskih problema.

Odlučite se za novčanik u nijansi senf žute ili nježne pastelno žute kako biste osigurali kontinuirani protok novca. Živahna nijansa senfa pomoći će vam uštedjeti novac, dok će vam nježnija pastelna nijansa povećati sreću tijekom razgovora o plaći. Žuta, u svim svojim varijacijama, posjeduje moć privlačenja i stvaranja bogatstva velikom brzinom.

Ružičasta i ljubičasta dijele sličnosti i obje simboliziraju ljubav. Ljubičasta je, konkretno, boja koja privlači djevojke koje traže društvo. Međutim, ne posjeduje nikakve kvalitete koje pridonose gomilanju bogatstva.

Ružičasta boja ima značajno značenje kada su u pitanju pitanja srca, ali nema isti značaj u odnosu na bogatstvo. Ako vam je cilj poboljšati svoje financijsko stanje, savjetuje se da izbjegavate ružičaste novčanike jer vas mogu uvući u krug neprestanog trošenja.