– Sanjati pokojnika je jako neugodna stvar, a pogotovo kada se radi o nekoj bliskoj osobi iz kuće. Ustane se ujutro, i onda se bude ili tužan, ili potresen od svega toga. Mi smo danas vaš sanovnik, te vam pojašnjavamo šta znači kada sanjate neku pokojnu osobu i na koji način uopšte. 

Općenito, čin sanjanja preminulih osoba proizlazi iz uobičajenih briga i manjih problema koji zaokupljaju vaše misli tijekom dana ili kao odgovor na trivijalne događaje.

U slučaju da se pokojnici često pojavljuju u vašim snovima, preporučljivo je upaliti svijeću kao gestu prema njihovoj duši. Ova praksa ima posebno značenje kada se ti snovi dogode tijekom praznika.

Ako slučajno zamišljate uskrsnuće preminulih članova obitelji u vašim snovima, to služi kao poruka upozorenja koja vas potiče da budete mudri kada je u pitanju izvršenje vaših težnji. Nadalje, san sugerira da se svaka interakcija ili komunikacija s ovim preminulim voljenima treba pažljivo razmotriti kako bi se donijeli informirani izbori.

Kada netko sanja preminule pretke, vrlo je vjerojatno da taj san označava nadolazeću fazu radosti i transformativnih iskustava u svakodnevnom životu.

Ako sanjate da vas je posjetio netko tko je preminuo ili grupa pojedinaca koji su preminuli, vjerojatno ste još uvijek zaokupljeni određenim događajima iz prošlosti koji su povezani s tom osobom ili ljudima. Ovaj san također može simbolizirati vaše osjećaje tuge ili grižnje savjesti zbog činjenice da dotična osoba ili ljudi više nisu živi.

Sanjati preminule prijatelje ili poznanike vjerojatno je odraz situacije u kojoj ste se osjećali ismijavani i nepoštivani od strane vaše okoline, što je dovelo do značajnog utjecaja na vaše samopouzdanje i samopoimanje.

U carstvu snova, zamišljanje pokojnika koji vas poziva da im se pridružite na putovanju. Ako poslušate ovaj poziv i krenete putem koji vas pozivaju, san može poslužiti kao upozorenje na nadolazeću opasnost, bilo da se radi o bolesti ili potencijalnoj prijetnji samoj vašoj egzistenciji.

Ako sanjate da ste odbili poziv preminule osobe da pođete s njom, to može biti znak da ćete se u budućnosti susresti s opasnim situacijama. Međutim, vaše pronicljive vještine donošenja odluka omogućit će vam da se uspješno nosite s ovim izazovima.

  • Uskrsnuće pokojnika tema je ovog sna. Vjerojatno je da ovaj san služi kao predosjećaj izvanrednih i nepredviđenih događaja koji će ući u vaš život. Ako ste sanjali san u kojem ste vi i preminula osoba večerali zajedno, to bi mogao biti znak da date prednost svojoj dobrobiti. Ovaj san može ukazivati ​​na to da bi mogli postojati temeljni zdravstveni problemi kojih trenutno niste svjesni, te vas poziva da pripazite na svoje fizičko stanje.

Ako imate san u kojem se nalazite uključeni u razgovor s preminulom osobom, to potencijalno može značiti da će vam se netko koga poznajete, bilo da je to prijatelj ili član obitelji, obratiti tražeći vodstvo i podršku u vezi s osobnim problemom koji je suočavanje.

Ako sanjate da oživljavate preminulu osobu, to može ukazivati ​​na ponovno oživljavanje prethodnih okolnosti koje zahtijevaju vašu odluku. Ako se nađete uključeni u razgovor s neugodnim likom u snu, moguće je da to označava povratak prošle situacije koja zahtijeva vašu pozornost.

Ako u snovima zamišljate uskrsnuće pokojnika koji izlazi iz kovčega, to je vjerojatno znak da ćete uskoro posjetiti poznanika. Ova će posjeta zahtijevati značajan napor s vaše strane kako biste se pravilno pripremili za njihov dolazak. Vizija preminule osobe zatvorene u lijesu u vašem snu može označavati prisutnost dugotrajnih problema koji su zaokupljali vaše misli i uzrokovali poteškoće u vašem životu.

Ako sanjate da uspostavljate kontakt s preminulom osobom, to bi moglo značiti da biste mogli naići na određene poteškoće kao rezultat postupaka pojedinaca koji gaje neprijateljstvo prema vama.

Ako sanjate san u kojem tugujete za nekim tko je umro i osjećate tugu zbog njegove smrti, moguće je da je san potaknut sjećanjem na značajan događaj u vašem životu.

U carstvu snova, razgovor s drugima o preminulom pojedincu može označavati potencijalne izazove, sporove ili nesuglasice s onima koji imaju autoritet na radnom mjestu.

Ako zamislite kako se preminula osoba pojavljuje pred vama, to bi moglo značiti da ćete se suočiti s dugotrajnim izazovom, budući da će biti potrebno dosta vremena da se utvrde potrebne okolnosti za njegovo rješavanje. Sanjati prisustvo pokojnika poznanika pozitivan je znak koji nagovještava lijepe događaje, uključujući i radosni dolazak novog člana obitelji.

Sanjati osobu u kojoj grlite preminulu osobu nije povoljan pokazatelj i potencijalno može označavati pad vašeg blagostanja ili početak bolesti. Posljedično, može biti potrebno značajno vrijeme da se okolnosti ponovno stabiliziraju. Sanjati da se ljubite s preminulom osobom simbolizira dug i uspješan život.

Ako u snu prihvatite ponudu od nekoga tko je preminuo, to nije povoljan znak. Ovaj san vjerojatno označava nadolazeće izazove, zdravstvene probleme, bolesti ili čak nesretni gubitak voljene osobe u vašem najbližem okruženju.

  • Ako sanjate da ste u društvu nekoga tko je preminuo, to je vjerojatno pokazatelj brige i empatije koja vas okružuje u vašem budnom životu. Ovaj san također označava povoljnu sreću i uspjehe u svim vašim nastojanjima. Ako sanjate da nosite ili prenosite pokojnika, to bi mogao biti znak vašeg dubokog nezadovoljstva i tuge koji proizlaze iz dugotrajnih izazova i poteškoća s kojima ste se suočavali.