Aco Sofranijević je definitivno jedan od najboljih harmonikaša trenutno u cijeloj regiji. Njegova veselja znaju da traju i po nekoliko dana, a bakšiš koji tada zaradi, definitivno neki pjevači mogu samo da sanjaju. Danas je odlučio i da stane na ludi kamen.

Aleksandar Aca Sofronijević, virtuoz na harmonici, danas je stupio u bračnu zajednicu sa svojom izabranicom Kosanom Stišović, doktoricom medicine, koji su pred okupljenom publikom izmijenili zavjete na svečanoj ceremoniji vjenčanja. Upravo je u tijeku crkveni obred, a potom će par svoju ljubav učvrstiti u prisustvu matičara u renomiranom beogradskom restoranu Topčiderac. Veliki domjenak pomno je organiziran za oko 400 uvaženih gostiju.

Prije nego što je krenuo na randevu sa svojom dragom, Aca je odvojio trenutak da se poveže sa svojim vjernim pratiteljima na Instagramu. S oduševljenjem je objavio snimku iz auta, popraćenu melodioznim zvucima “Svadbene”, koja je ovoj značajnoj prigodi unijela dodatni sloj veselja. Osim toga, podijelio je fotografiju s Mladenom Baronom, osobom zaslužnom za njegovu besprijekornu odjeću i nepokolebljivu podršku u ovim značajnim trenucima. Mladenu je upućen iskren izraz zahvalnosti za njegov doprinos izuzetnim odijelom i nepokolebljivim ohrabrenjem.

Puni očaranosti i blistavih osmjeha, mladenci su s posebnim veseljem zapečatili svoju ljubav tijekom radosnog uskršnjeg vremena. Dok je crkveni obred odmicao, njihova je sreća zračila da svi vide.

Kosana je blistala u svojoj zadivljujućoj bijeloj vjenčanici, prikrivajući skriveni osjećaj. Haljina diskretno prikazuje riječi “Te amo”, što na španjolskom znači “Volim te”, nježno izvezene duž ruba. Vrijedi napomenuti da je Sofronijević nedavno izrazio naklonost simpatičnoj doktorici. “Sloboda je sinonim za ljubav, a ja sam u ovom trenutku dosegao svoju slobodu. Moja sreća nema granica, i dok radije čuvam svoju privatnost, neporecivo je da je ljubav bitan dio života. Naš odnos je sjajan značaj, ali vrijeme je presudno, bit ćete obaviješteni, za sada to moram držati u tajnosti.” Ovo su riječi koje je Sofronijević ispričao u nedavnom intervjuu za “Grand.

Prije mjesec dana izrazio je duboku zahvalnost svojoj dragoj u naslovu jedne od svojih objava. “Mi! Anđele moj, neizmjerno sam zahvalan na tvojoj nepokolebljivoj podršci”, napisao je u tom trenutku.

Dodatni dio teksta koji pruža dodatnu vrijednost ili korist.

Rođen u (navesti mjesto rođenja), Srbija, (navesti datum rođenja), Aleksandar Sofronijević, nadaleko poznat kao Aca Sofronijević, vrlo je cijenjeni glazbenik i majstor harmonike iz Srbije.

Acine glazbene sposobnosti i ljubav prema glazbi bile su vidljive od malih nogu. Njegov izniman talent za sviranje harmonike vrlo brzo je došao do izražaja, a njegovo umijeće prepoznala je i okolina. Kako je krenuo na svoj profesionalni put kao mladi harmonikaš, njegovo je ime počelo dobivati ​​na značaju u glazbenoj zajednici. Acina predanost i strast prema glazbi tjerale su ga naprijed, omogućivši mu da stekne ime i osvoji srca entuzijasta narodne glazbe.

Na svom profesionalnom putu Aca Sofronijević je doživeo niz trijumfa i zapaženih uspeha. Njegovo vladanje harmonikom, evidentna muzikalnost i dinamičan scenski nastup priskrbili su mu ogromnu popularnost i divljenje publike diljem regije. Osim izvanrednih glazbenih sposobnosti, Aca je također poznat po svom aktivnom sudjelovanju u raznim filantropskim pothvatima, dosljedno koristeći svoj utjecaj kako bi pružio pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Acin osobni život karakterizira njegov skroman način života i čvrsta etička uvjerenja. Privatno se posvećuje svojim voljenima i vrlo je cijenjen zbog svoje suosjećajnosti i velikodušne naravi. Uz svoju partnericu dr. Kosanu Stišović, Aca je krenuo na novo putovanje, stvarajući veselo i zadovoljno domaćinstvo. Njihova ljubav služi kao temelj otpornosti i ohrabrenja u suočavanju sa svim preprekama koje se mogu pojaviti.