– Za ovaj prvi dan vikenda spremili smo vam jedan jako dobar vic, a tiče se opet Muje i Hase koji su definitivno glavni karakteri, kada su u pitanju šale na njihov račun.


Dodatni sadržaj:

Engleski nogometaš Kyle Walker jučer je doživio težak dan. Prvo se na tribinama pojavila njegova supruga Eni, a zatim neočekivano prisustvo bivše ljubavnice Lorin Goodman, koja je bila u društvu njihovog djeteta rođenog izvan braka. Dječak je čak nosio i dres s natpisom “tata”.

Kyle je nedvojbeno bio preopterećen, pokušavajući žonglirati s brojnim obavezama, što ga je navelo da potraži utjehu kod svoje supruge, koja je slučajno nosila ledenu masku. Što je bilo podrijetlo svega? 33-godišnji nogometaš Manchester Cityja Kyle Walker našao se izbačen iz svog bračnog prebivališta nakon što je njegova supruga Annie Kilner otkrila njegovo nevjerno ponašanje. Naime, Walker je bio angažiran u dugogodišnjoj aferi s manekenkom i reality TV osobom Lorin Goodman, što je rezultiralo rođenjem dvoje djece.

Međutim, Walkerove nezasitne želje navele su ga da se između 2019. i 2021. upusti u još jednu izvanbračnu vezu, ovaj put s neidentificiranim modelom. Ono što je zaista neobično u cijelom ovom scenariju je blisko prijateljstvo između Annie Kilner i Lorina Goodmana. Nije ni čudo što je Walker posljednjih dana postao središnji fokus engleskih tabloida. Nedavno je javno izrazio kajanje supruzi koja je već pokrenula brakorazvodnu parnicu. Vjerojatno se nadao da će njegova isprika dovesti do njezinog oprosta, s obzirom na to da je s njezinom prijateljicom dobio još dvoje djece, uz njih troje.

“U potpunosti priznajem užasnu prirodu svojih postupaka i prihvaćam potpunu odgovornost. Izbori koje sam napravio bili su glupi i pogrešni. Ne mogu ni početi shvaćati ogromnu bol koju je Annie pretrpjela kao posljedicu mojih postupaka. Pokušao sam o tome razgovarati s ali razumijem da je bila duboko povrijeđena da je čovjek koji ju je trebao voljeti i štititi mogao počiniti takvu izdaju Iskreno se ispričavam obitelji pogođenoj ovom tragedijom”, rekao je Walker, ističući svoju odluku da javno progovori zbog svog statusa javne osobe, u nadi da će njegove riječi doprijeti do Annie.

Čini se da su Annie pokolebale šarmantne riječi Kylea Walkera, što je rezultiralo njihovim nastavkom braka. Nasuprot tome, Kyle je otvoreno razgovarao o susretu sa svojom ljubavnicom Lori, a situacija je dobila iznenađujući obrat kada se ona neočekivano pojavila u igrici, dodajući novu razinu složenosti ovoj romantičnoj sagi.