– Ono što vole svi u vrijeme relaksacije i odmora jeste to, da pročitaju neko lagano štivo. Vicevi su definitivno izbor broj jedan, a nakon toga dolaze razni testovi i pitalice. Danas vic na temu psihijatra….

Mujo odluči potražiti stručnu pomoć psihijatra. U ovoj teškoj nevolji, ponizno tražim tvoje božansko vodstvo, dragi Gospodine. Dok je bio mlađi, moj je sin gajio želju oženiti me, ali sada je zaokupljen fazom neukroćenih i nepredvidivih iskustava. Psihijatar mu je prenio poruku, savjetujući da bi trebao iskoristiti priliku da se uda za njega dok je on u stanju ludila, jer kada se osvijesti, bit će ga nemoguće natjerati da se povinuje. Mugi i Hasi, dvije poznate psihijatrijske ustanove, postale su tražena turistička mjesta, privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

Možete li razgovarati na engleskom? Mujo i Haso ne posjeduju apsolutno nikakve stvari i posjede. Mujo i Haso su potpuno lišeni bilo kakvih saznanja i informacija o identitetu Duslena Dutza. Oprostite, govorite li francuski? Mujo i Haso držali su se stoički, na licima im se nije vidjelo ni traga emocija. Dok turisti nastavljaju sa svojim putovanjima, za Mucho bi bilo vrlo korisno poboljšati svoje jezične sposobnosti učenjem globalnog jezika. Muchovo znanje tri jezika čini ovu situaciju za njega neshvatljivom, jasno pokazujući njegovu sposobnost.

BONUS TEKST:

Tijekom osobnog razgovora s Hasom Mugom, otkrio je svoju namjeru da eliminira Fatu iz jednadžbe, iako nije siguran oko načina da postigne taj cilj. Moj prijedlog je da se Mujo bavi misaonom kontemplacijom. Čini se da je rješenje za vas jednostavno i nekomplicirano. Čak i ako ne zna voziti bicikl, kupnja bicikla za nju u konačnici će rezultirati njezinim sudarom s kontejnerom, čime će se problem riješiti.

  • Kad je stigao dva dana nakon šopinga, Muja je primijetio sumoran izraz lica Hase Fati Fiće. Ispunjen zabrinutošću, Muja zabrinuto upita: “U čemu je problem? Ostaje pitanje: Kakav će biti rezultat? Čak i uz Fikinu žalosnu nesreću i kasniju odsutnost, Fata je izašla neozlijeđena i dobrog zdravlja. Mujo je potvrdio svoju raniju izjavu po ovom pitanju. – Što ako joj u ovom trenutku pokloniš Mercedes? To bi joj omogućilo da brzo juri prvom trakom kad god odluči ubrzati. Bez sumnje, ova izjava vrijedi.

Velikodušnim srcem Hasso Fati poklonio je Mercedes, ali se za samo dva dana vratio u Milje s primjetnim izrazom tuge na licu. Haso je potvrdio da nema novih informacija o Mercedes, ali je uvjerio da je živa i dobrog zdravlja. Mucho se raspitivao o daljnjem postupku, na što je stigao sljedeći odgovor: “Plan mi je kupiti joj Jaguar. Nakon što netko odvoji vrijeme za promatranje, doći će do spoznaje da jednostavno ne postoji način da se izbjegne ili izmakne. Dva dana kasnije, s velikim entuzijazmom, Haso je prišao Muji i nastavio prepričavati niz događaja koji su se odigrali. Čini se da je Fata potpuno neupadljiva! Obratite pažnju, kao što sam već rekao. Što mislite o ideji da nabavite Jaguar?

Ne postoji nikakav problem s tim. Budite uvjereni, naći ćete ga sigurno vezanog unutar granica staje. BONUS: U Titovo doba i Mujo i Haso su izlazili na ispit iz geografije, s tim da je Haso pokazao izvanredan uspjeh položivši ga odmah na početku prijemnog. Koje vam upite pacijenti obično postavljaju? Jugoslavija je stekla ugled zbog svojih bogatih vodenih putova. S obzirom da ne poznajem niti jednu od navedenih osoba, ne mogu pouzdano utvrditi njihov identitet.

Cigare, Drina, Drava i Morava, jedini su ostaci koji su ti se urezali u sjećanje. Dok je Mujo ulazio, profesor je svoj upit uputio baš njemu. Koja ste znanja ili otkrića stekli ovim susretom? Još sam se jednom zatekao kako ležerno plovim kanalima Jugoslavije. Nastavimo sa zadatkom njihovog zbrajanja. Kroz regiju teku tri rijeke: Drina, Drava i Morava. Sjajno! Sada možemo proširiti naš popis uključivanjem dodatne robne marke, ali ovaj put, razmotrimo to zasebno. Kent, Winston, Marlboro i Dunhill vrlo su priznata imena u području duhanskih proizvoda. BONUS: Na ulici je Elem prišao Mucho Horzi i nešto se raspitivao. Efendija, čovjek od velikog utjecaja, tražio je upute od Muje kako da klanja bajram-namaz u udobnosti vlastitog doma.

Muja mu je dao riječ da će se pobrinuti za sve što je potrebno, da sve bude kao u džamiji, samo što nema džemata. Dragi moj Mučo, imaš li ti kojim slučajem crne plahte u svojoj kući?“, upitao je hodža, stavljajući naglasak na potencijalno postojanje takvog predmeta. Raspitujući se kod hodže, Mučo je postavio pitanje, raspitujući se o prirodi svog posjeda, rekavši: „Efendija, šta ja to imam? Bez ikakvog odgađanja, Hoxha je brzo reagirao, dajući upute da ga smjesta stave na hladnjak kako bi se osiguralo besprijekorno putovanje na hadž. BONUS: Crnogorski pojedinac izrazio je svoju težnju za kupnjom stana koji dolazi opremljen sveobuhvatnim nizom automatiziranih uređaja.

Kao odgovor, Nijemac je ponudio sljedeću izjavu: Unutar ove rezidencije pronaći ćete tri gumba koja možete koristiti. Jednostavnim činom uključivanja prvog, vaše će spavaće sobe odmah biti pripremljene; aktiviranjem drugog, vaš će podnevni obrok biti vješto skuhan; a odabirom trećeg jamčite toplu dobrodošlicu svojim cijenjenim gostima. Nijemci su postavili pitanje Crnogorcima. Želite li razmotriti mogućnost kupnje kuće? S obzirom na crnogorsku poslovicu, moja želja da ga posjedujem ostaje, ali se pitam tko će dati tu snagu. Odlukom da nas pratite, imate priliku uživati ​​u sadržaju koji nudimo i diviti se vrijednosti naših objava.