Danas imamo jednu zanimljivu temu za diskusiju , a koja se tiče naše najpoznatije pevačice , koja je dugi niz godina prisutna na našoj javnoj sceni , te je istu obeležila i ostavila traga.

Dakle , riječ je o Svetlani Ceci Ražnatović , koja je javnosti itekako poznata , te iza sebe ima karijeru koja traje duže od četiri decenije.

Inače , njeni hitovi su itekako pevani i praćeni kod raznih generacija , ali ipak mnogo je onih koji joj stavljaju mrlju na sve to .

Naime , neosporno je da ju je njen pokojni muž Arkan probio na sami vrh , te da joj je u svemu pomogao.

Pored svega , njen talenat je svakako neosporan , te je ona pevačica koja je mnogo toga sa godinama i uspela i postigla, a iza sebe ima veliki broj hitova , ali ipak da nije Arkana bilo da je progura u najpozntije emisije , postavlja se pitanje da li bi išla tolikom brzinom.

Kada je reč o Arkanu ,njega su povezivali sa ratištem u Bosni & Hercegoviini , a gde je situacija bila jako loša, pa se pričalo o tome da je profitirao i to jako dobro.

Naime , posle toliko vremena sada je ponovo popularan snimak u emisiji kod Minimaksa , a gde je Cceca gostovala sa dijamantskom ogrlicom oko vrata.

Inače , tada je se javila jedna žena iz Bosne , a koja je tvrdila da je ogrlica od njene sestre , te da ju je Arkan skinuo sa njenog vrata pre nego su je ostali vojnicci smaknuli. Ne možemo objaviti ime i prezime te osobe zbog poštovanja, ali možemo ostaviti inicijale A.M. godište 1973.