Sanja Kužet je najpoznatija voditeljica koja se nalazila na muzičkom takmičenju zvezde Granda. Često se nalazila u centru pažnje zbog svog prelijepog fizičkog izgleda, a isto tako se često vodi polemika zbog njenog provokativnog oblačenja.

U jeku nastupa pozornost mi je zaokupila voditeljičina odjeća – upečatljiva haljina na jedno rame koja je imala prozirnu stranu. Gracioznim pokretima upravljala je pozornicom, pokazujući izuzetnu razinu opreza kako bi osigurala da se ne dogodi nezgoda.

Kužetova je haljinom besprijekorno istaknula svoju figuru, učvrstivši svoj status jedne od najistaknutijih voditeljica u zemlji. Sanja Kužet, unatoč golemoj popularnosti i uspjehu kroz osam sezona voditeljice talent show programa Zvezde Granda, odlučuje se za prigušen pristup, rijetko se obraća medijima i izbjegava intervjue.

BIOGRAFIJA

Tijekom performansa promatrala sam voditeljicu kako nosi haljinu s jednim ramenom i prozirnim rubom. Kretala se pedantno, izgledajući kao da izbjegava svaku moguću nesreću. Kužetova je haljinom besprijekorno pojačala svoju figuru, učvrstivši svoj status jedne od najistaknutijih domaćih voditeljica.

Sanja Kužet, srpska voditeljica, postigla je golemu popularnost i trijumf kroz osam sezona voditeljstva talent show programa Zvezde. Rođena 9. kolovoza 1983. u Beogradu, tamo i dalje živi. Njen profesionalni put je započeo 2003. godine kada je preuzela ulogu voditeljke vremenske prognoze u Jutarnjem programu TV Pink. Godine 2012. preuzela je odgovornost nadgledanja igre na sreću poznate kao Bingo kao imenovana Bingo djevojka.

  • Nakon sudjelovanja u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda” i rada na projektu “Halo, halo” za kanal Grand, autorica se suočila s periodom bolesti u svibnju 2014. godine, a za to vrijeme uskočila je kolegica Dragana Katić. mjesto. No, Sanja je brzo ozdravila i trijumfalno se vratila na televizijski ekran.

Kolegica Sanja Ćulibrk preuzela je njezino mjesto u “Zvezdama Granda” kada je u rujnu 2016. otišla na porodiljni dopust. Sanja, koja se također okušala u glumi, glumila je Senku u tinejdžerskoj horor-komediji 2006. Osim toga, imala je malu ulogu u tinejdžerskoj komediji “U doba nevinosti” iste godine.

Još 2014. godine ušla je u ljubavnu vezu s dvije godine starijim Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga tamošnje podružnice tvrtke “Pežo”. Sanja i Nemanja bili su jedno u ranim dvadesetima, no okolnosti su ih dovele do rastanka. No, sudbina ih je desetljeće kasnije spojila i nastavili su tamo gdje su stali. Voditeljica je sredinom 2016. godine otkrila da je ponovno trudna, a ovoga puta čeka sinčića.

  • Sanja slovi za jednu od najatraktivnijih i najatraktivnijih voditeljica na našim prostorima. Svoju tjelesnu građu održava dosljednom tjelesnom aktivnošću, ali ne brine zbog svog izgleda. Na snimanjima se pridržava najnovijih trendova i nosi sofisticirane kombinacije, no u privatnom životu najčešće bira trenirke, traperice i prirodan izgled lišen kozmetike.

Sanja je mješovitog porijekla, otac joj je Dalmatinac, a majka Crnogorka. Osim toga, ima stariju sestru koja je godinu dana starija od nje. Sanjino obrazovanje uključuje pohađanje osnovne glazbene škole, smjer klavir, kao i završetak studija u Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji. Završila je studij geografije i uspješno stekla diplomu međunarodne poslovne ekonomije. Osim akademskog bavljenja, Sanja je zaronila iu sfere plesa, modelinga i glume. Naime, pojavila se u spotu Rođe Raičevića.

Sanja Kužet, Granda, preferira šutnju i rijetko se obraća medijima, svjesno izbjegavajući intervjue.