U novije vrijeme raste trend prelaska muškaraca u žene, što je postalo prilično popularno. Ono što se nekada smatralo nenormalnim danas je široko prihvaćeno u društvu. Htio bih podijeliti jednu intrigantnu priču o ovoj temi.

Samo dvanaest dana nakon njihove svadbe, mladoženja iz Indonezije suočio se sa zapanjujućom spoznajom da je njegova supruga zapravo muškarac. A.K., 26-godišnjak, isprva je susreo svoju sada supružniku, Adindu Kanzu, također 26, na platformi društvenih medija Instagram još 2023. Njihova povezanost bila je trenutna, a njihova je veza bila zasićena privrženošću. Nakon godinu dana suživota, par se upustio u hrabar pothvat, odlučivši prijeći nepredvidiv put potaknut ljubavlju. Ono što je osvojilo A.K. bila je Adindina nepokolebljiva predanost svojim vjerskim uvjerenjima, prikazana njezinim nepokolebljivim izborom da obuče tradicionalni muslimanski nikab, koji je skrivao cijelo njezino lice.

  • Bez njegova znanja, postojale su skrivene misterije koje su vrebale unutar samog tkiva koje je on ostao neotkriven. Adinda, žudeći za obiteljskim vezama, odlučila se ujediniti u braku sa svojim partnerom unutar zidina rezidencije njegovih predaka. Nedugo nakon njihove svadbe 12. travnja, A.K. počeo gajiti sumnje u vezi svoje novopečene supruge. Često je pronalazila izgovore kako bi izbjegla intimnost, pripisujući to svom menstrualnom ciklusu ili lošem osjećaju. Nakon vjenčanja, A.K. naišli na otkriće da je Adinda namjerno izbjegavala kontakt sa svojom obitelji i dosljedno nosila nikab, čak i unutar svetišta njihovog vlastitog prebivališta.

Potaknut znatiželjom, zadao mu je da pronađe njezino bivše mjesto stanovanja, što je postigao u samo 12 dana. Na svoje veliko iznenađenje, pronašao je njezine roditelje kako ondje žive, vode sretan i zdrav život. Adindine roditelje čekalo je šokantno otkriće: suprug njihove kćeri zapravo je muškarac. Nisu imali pojma o pravom identitetu svog sina i nisu uopće znali za brak.

Vlasti su primijetile da Adinde pokazuje ženstvene karakteristike, uključujući izrazito ženstven glas. Pregledom fotografija s vjenčanja postaje jasno da Adinda posjeduje sve atribute prave žene. Ne samo da nevjerojatno podsjeća na žensku tjelesnu građu, već njezino nježno držanje i blagi glas ne ostavljaju nikakvu sumnju o njezinu spolu. Nakon privođenja osobe odgovorne za prijevare, policija je dobila priznanje da je motiv prijevare financijska korist.

Trenutačno osoba odgovorna za ove prijevarne radnje čeka zakonske posljedice, budući da se tereti za prijevaru, kazneno djelo koje bi moglo rezultirati četverogodišnjom zatvorskom kaznom. Osim što je lažno predstavljala ženu kako bi prevarila nesuđene muškarce, ova se prevarantica bavila i manipulacijom i zavođenjem žena.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.