Publika je uvijek bila ravnodušna prema tome gubi li Neda Ukraden ili dobiva na težini, pridajući malo značaja njezinoj fizičkoj transformaciji.

Pop zvijezda je uspjela održati svoju težinu relativno stabilnom, spriječivši bilo kakav značajniji nadzor javnosti. Kada su je mediji ispitivali o svojim metodama održavanja figure, pripisala je to svojoj genetici, sporadičnim vježbama i povremenom korištenju “bušene žlice”.

Ned uživa u hrani koju voli bez uskraćivanja, ali ipak zadržava osjećaj umjerenosti i zna kada se treba suzdržati.

Moto „Ustani od stola kad je najslađe“ služi kao nit vodilja koja vodi do najpovoljnijih ishoda.

  • Unatoč tome što nema mladolik izgled, nepobitno je da izgleda fantastično, a to potvrđuju brojni obožavatelji i potencijalni partneri. Na pjevačičinom izgledu lako bi mogle pozavidjeti i puno mlađe žene od nje, zbog čega nije imala logičnog poticaja za bilo kakve drastične promjene na svom tijelu. Međutim, osjećala se prisiljenom to učiniti. Prema fotografiji snimljenoj na koncertu grčkog umjetnika Antonisa Remosa, vidljivo je da je Neda Ukraden smršavila više od 10 kilograma.

U bijelom ljetnom ruhu pjevačica je upečatljivo nastupila na nastupu uz rijeku, skrenuvši pažnju svojim vitkim nogama i zategnutim trbuščićem.

Izbočenost njezina lica i ruku navodila je na zaključak da se pridržavala specifične dijete.

Dolaskom ljeta bilo bi za očekivati ​​da Neda poželi skinuti koji kilogram ili dva kako bi se ugodnije osjećala u kupaćem kostimu; no činilo se da je njezina potraga za dodatnim mršavljenjem eskalirala izvan njezinih početnih namjera, što je rezultiralo vidljivom i utjecajnom transformacijom.

BONUS TEKST

Apiterapija, ključna komponenta prirodne medicine, obuhvaća korištenje pčelinjih proizvoda za liječenje specifičnih zdravstvenih stanja, kao i njihovo uključivanje u svakodnevnu prehranu za promicanje dobrobiti i prevenciju bolesti kod ljudi i životinja. Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi oralnu konzumaciju i uključuje lokalizirane tretmane, kao što su lokalna uporaba meda za pomoć u zacjeljivanju rana koje sporo zacjeljuju, otopine propolisa za suzbijanje gljivičnih infekcija na stopalima i herpesa, terapijska primjena pčelinji otrov za reumatske bolesti i uključivanje matične mliječi u kreme protiv starenja, među ostalim primjerima.

Bitno je naglasiti da pčelinjim proizvodima organizam ne može odoljeti, za razliku od sintetičkih proizvoda. Kompleksan sastav i sinergijski učinci pčelinjih proizvoda čine ih neprocjenjivim u očuvanju zdravlja i liječenju raznih bolesti. Popularnost pripravaka koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ sve je veća zbog njihovog blagotvornog djelovanja na organizam.

  • Učinkovitost meda kao ljekovite tvari ovisi o kalibru meda i specifičnom biljnom izvoru iz kojeg potječe. Zbog svog osebujnog sastava, med posjeduje vrijedna antimikrobna i antioksidativna svojstva. Štoviše, med služi kao visoko probavljiva hrana koja trenutno nadoknađuje osiromašene razine energije, dok njegova produljena konzumacija pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti i mentalnoj ravnoteži. Sirovi med i propolis sadrže fitonutrijente koji su pokazali potencijal u prevenciji razvoja raka. Nadalje, kombinirani utjecaj flavonoida prisutnih u medu, propolisu i peludi, kada se koriste zajedno s drugim lijekovima, značajno utječe na prevenciju i liječenje tumora.

Dokazano je da redoviti unos meda povećava prisutnost korisnih antioksidansa u krvotoku, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalni lijekovi odavno su prepoznali ljekovita svojstva meda u ublažavanju simptoma gripe i prehlade. Opsežna istraživanja su uvjerljivo pokazala da med služi kao optimalni prirodni zaslađivač za osobe s dijabetesom tipa 2 i povišenim razinama kolesterola.

Ljekovita svojstva meda su višestruka, jer ne samo da pospješuje apsorpciju i učinkovitost lijekova, već i pročišćava organizam eliminirajući štetne tvari. Njegove terapeutske prednosti proširuju se na liječenje različitih stanja, uključujući gastritis, čir na želucu i crijevne infekcije, kao i regulaciju lučenja želučane kiseline i detoksikaciju jetre. Med se također koristi u liječenju ginekoloških problema, ublažavanju jutarnjih mučnina i liječenju respiratornih bolesti kao što su kronični bronhitis, bronhijalna astma, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Nadalje, pomaže kod anoreksije ili gubitka apetita, normalizira rad crijeva, ublažava zatvor i pomaže kod hemoroida.