– Za danas smo vam spremili dvije mini teme. Prva je jako zanimljiva ispovijed, od strane jedne djevojke, a njena priča postala je viralna. Druga tema je povezana sa ovogodišnjom pobjednicom Zvezdi Granda, Šejlom Zonić.

Ako ne rodim drugo dijete, moj suprug namjerava napustiti našu vezu. Prva me trudnoća zatekla nespremnu i trebalo mi je dosta vremena da se pomirim s tim. Unatoč tome, ustrajala sam i završila školovanje te si osigurala posao. Trenutno mi nedostaje hrabrosti da krenem na novo putovanje. Jednostavno sam nespremna; ponekad se borim pronaći strpljenja čak i s jednim djetetom, a kamoli zamisliti izazove koji prate podizanje dvoje.

Ako se odlučim ne imati još jedno dijete, on me smatra egocentričnom osobom koja je napustila naše sadašnje dijete bez brata ili sestre. U ovom scenariju, on bi odlučio napustiti naš dom jer ne može živjeti s nekim koga takvim doživljava. Iako nisam izravno odbila ideju o drugom djetetu, spomenula sam mogućnost da to razmotrim za nekoliko godina nakon što se vratim u stabilnost. Međutim, taj vremenski okvir nije u skladu s njegovim željama i on ne želi toliko čekati.

Ultimatum je jasan: ili ću zatrudnjeti u idućih godinu-dvije ili će on otići. S 34 godine on osjeća hitnost, dok ja s 27 godina moram donijeti odluku.

Dodatni tekst:

Povodom nedavnih spekulacija u pojedinim medijima o mogućnosti koncerta Šejle Zonić, pobjednice “Zvezda Granda” u Tuzli, te iznenadnog pojavljivanja njene mentorice Svetlane Cece Ražnatović, Šejla je našla za shodno da se pozabavi situacijom.

U svojoj je izjavi izrazila kako utjecaj lažnih vijesti i nagađanja nadilazi samo njezin poslovni i privatni život, utječući i na njezinu obitelj. Šejla je izrazila zabrinutost zbog posljedica njenog trijumfa u natjecanju “Zvezde Granda”. Počela su kružiti nagađanja i nagađanja o njezinom privatnom i profesionalnom životu, ali i detaljima njezinog nadolazećeg koncerta. U početku je odlučila ne objavljivati ​​te stvari, ali situacija je eskalirala, nepovoljno utječući na njezinu obitelj, privatni život, karijeru i profesionalna nastojanja.

U svjetlu nedavnih događaja, Šejla je ponovila apel da se svi suzdrže od širenja lažnih informacija. Iskazala je kako zbog takvih okolnosti ne može u potpunosti uživati ​​u pobjedi koju je ostvarila u “Zvezdama Granda”. Istaknula je važnost humanosti te pozvala javnost i medije da se u ovom ključnom trenutku suzdrže od izmišljanja njezinih izjava, širenja neistina i iznošenja neprovjerenih informacija radi povećanja gledanosti i čitanosti. Moja pažnja je usmjerena na moj osobni razvoj, moj profesionalni rad, kvalitetu mojih izvedbi i umjetničko umijeće mojih pjesama. Ovaj će fokus i dalje biti moj prioritet. Nažalost, moj uspjeh spriječio me da doživim istinsku sreću i da tu radost podijelim s voljenima.

Ponizno vas molim da ovoj situaciji pristupite s empatijom i razumijevanjem. Molimo vas da se suzdržite od širenja laži i suzdržite se od toga da vas lako pokoleba sve čemu svjedočite. Unatoč medijskim špekulacijama oko pobjedničkog koncerta, Šejla je potvrdila da će se on doista održati u njenom rodnom Sanskom Mostu. Šejla je na svom Facebooku s uzbuđenjem uputila poziv svojim dragim prijateljima za koncert na stadionu “Podgrmeč” u Sanskom Mostu 28. jula, gdje će nastupiti uz svog dragog kolegu Mirzu Selimovića.