– Bračni odnosi su u današnje vrijeme, samo ne pravi brakovi koji u stvari i trebaju da budu. Jednostavno, više se nema vremena za porodicu, za neki razgovor za provođenje slobodnoga vremena. Jednostavno, sve je danas izokrenuto….

Na dnevnoj bazi, moj suprug započinje svoj radni režim vedro i rano, obično odlazeći oko 7 sati. Što se mene tiče, uglavnom odlučujem ostati ugniježđen u krevetu otprilike do 9 ili 10 ujutro. Usprkos tome, jednog me dana naglo probudila nepogrešiva ​​objava njegovog povratka. Ulaz na nižoj razini silovito se otvorio, a zvučni koraci odjeknuli su cijelom kućom. Potaknut radoznalošću, bacio sam brzi pogled na sat i primijetio da je 08:35. Dok sam se vraćala kući nakon dugog dana na poslu, iznenada me obuzela spoznaja – možda je nenamjerno ostavio nešto za sobom.

Razmišljajući da li da narušim njegov mir silaskom niz stepenice u prohladnu sobu, oklijevao sam u pokušaju da ponovno zaspim. Naposljetku sam mu odlučila poslati tekstualnu poruku, poštedivši se potencijalne neugodnosti napuštanja udobnog utočišta svog kreveta. Njegov je zaborav predmet mojeg ispitivanja, a njegov je odgovor ispunjen sumnjom. Prekidajući ga, ubacujem se: “Zapravo, čuo sam kako si tražio neki predmet dolje. Kad je telefon počeo zvoniti, brzo sam ga zgrabio, očekujući poziv zbog kojeg će mu glas zadrhtati od panike. Nakon toga, on se drži svog telefona i izbezumljeno me obavještava da je još uvijek zaglavljen na mom radnom mjestu dok odgovaram na poziv.

Bez oklijevanja brzo ustajem iz kreveta i odmah osiguravam ulaz u sobu prije nego što se odmah obratim vlastima. Ukratko, pojedinac je nezakonito dobio pristup kroz prozor, pod lažnom pretpostavkom da je rezidencija nenastanjena. Čim je moj glas prekinuo tišinu, čini se da se uljez žurno povukao, izvijestila je policija. Dodatni tekst. Čišćenjem tijela od parazita i toksina, ovaj lijek pomaže u detoksikaciji, jačanju imunološkog sustava i borbi protiv simptoma prehlade. Učinkovito uništava parazite i toksine, nudi predah od simptoma prehlade i jača imunološki sustav.

Radi vaše udobnosti, dobro opskrbljeni supermarketi poput DM-a i Muller’sa, kao i organske trgovine, nude raznolik izbor istočnjačkih začina poznatih po svojim ljekovitim svojstvima. To uključuje kurkumu, klinčiće, đumbir, cimet i kardamom – bitne sastojke u slavnom receptu za super čaj koji se prenosi kroz generacije. Kroz stoljeća, ljudi u Indiji oslanjali su se na ljekovita svojstva kurkume za pročišćavanje tijela, ublažavanje osjećaja mučnine i povraćanja i borbu protiv unutarnjih parazita.

Đumbir i klinčić, svaki sa svojim posebnim prednostima, pridonose borbi protiv infekcija i poboljšanju protoka krvi. Uz dugu i povijesnu povijest, kardamom je jedan od najstarijih začina poznatih čovječanstvu. Kardamom, začin koji ima visoko cijenjen položaj i koji je cjenovno ispod šafrana i vanilije, stekao je priznanje zbog svojih izvanrednih ljekovitih svojstava. Uz sposobnost jačanja imunološkog sustava, ovaj čaj ima okrepljujuća svojstva, pomaže u iskorjenjivanju parazita i toksina te služi kao moćan saveznik u borbi protiv prehlade.

Sastojci: Mjera đumbira može se predstaviti s pola žličice. Ista količina, pola žličice, može poslužiti i kao mjera za cimet. Za željeni učinak dovoljno je samo pola žličice klinčića. Kako biste postigli savršenu harmoniju okusa, preporučljivo je u svoj recept unijeti samo jednu šestinu žličice kurkume. Dovoljan je samo dodir kardamoma. Prema stručnjacima, savršena količina vode za piće jednaka je jednoj i pol čaši. Potrebna je samo mala porcija mlijeka, u iznosu od pola čaše.

Za poboljšanje okusa, može se dodati malo meda. Za pripremu pomiješajte razne začine i prelijte ih vrućom vodom, koristeći jednu i pol šalicu. Ako koristite cijele sjemenke umjesto mljevenih začina, ostavite čaj da se natopi 5 minuta. Provjerite jesu li svi sastojci temeljito izmiješani. Završite dodavanjem velike količine lagano zagrijanog mlijeka u smjesu. Iskoristite ovu metodu kako biste u potpunosti prihvatili užitak čaja, pružajući svom srcu potpuno zadovoljstvo sa svakim divnim gutljajem, bez ograničenja.