Dušku Tošiću želja za sinom se, nažalost, nikada nije ispunila. Proslavljena pjevačica Jelena Karleuša nedavno se javno oglasila povodom razvoda od Duška Tošića koji je u tijeku, ističući da se radi o srdačnom i skladnom razlazu. Iz njihovih prošlih intervjua bilo je očito da je njihov odnos utemeljen na iskrenoj ljubavi i da su imali velike težnje za zajedničku budućnost.

U intervjuu za Svet plus nakon rođenja kćeri Nike, Duško Tošić otvoreno je govorio o svojim željama da u budućnosti ima sina. Duško nam je revno prenosio ogromnu sreću što je u roku od samo godinu dana ponovno postao otac. Ipak, naglasio je da njegove težnje sežu daleko dalje od toga.

Iščekivanje ispunjava njegovo srce dok željno iščekuje dan kada će njegov sin krenuti njegovim stopama i briljirati na nogometnom terenu. U mom trenutnom kućanstvu nalazim se u manjini kao jedna od četiri žene. Unatoč tome, moja želja za sinom ostaje nepokolebljiva. No, čak i kad bi treći put u naš život ušla kći, ne bih bila obeshrabrena. Uporno ćemo se boriti do dolaska malog Tošića, a ja ću ustrajati dok se ne rodi muški nasljednik. Duboka naklonost Duška Tošića ostavila je trajan dojam na sve, budući da svim srcem izražava ljubav prema svojim kćerima. Kao iskrenu gestu, bivši nogometaš trajno je urezao imena svoje voljene djece na svoju desnu ruku. U intervjuu za “Ekskluziv” Tošić je otkrio da ne nosi prsten na lijevoj ruci koji simbolizira njegovu čežnju za sinom.

  • Izvjesnost ispunjenja te posebne želje ostaje neizvjesna. Nadalje, u istom intervjuu Duško je izrazio namjeru da svojoj obitelji osigura prostrano i udobno stanovanje. Duško Tošić, nakon velikodušnog gesta poklona majci velelepne kuće u Orlovatu, sada poseduje gotovo sve što nudi vila na Dedinju. Trenutno su Tošić i njegova obitelj stekli privremeni stan na Dedinju dok pregovaraju o izgradnji trajnog doma za svoje najmilije. Unatoč Jeleninom nesretnom otkriću dva neplanirana pobačaja, njihova težnja da stvore njegu obiteljskog okruženja je ostvarena. Šteta je što će Duškovo potomstvo i Karleuša nastaniti dom koji je on osobno nabavio, jer on neće biti fizički prisutan.

Duško Tošić, srpski profesionalni nogometaš, svoje iznimne sposobnosti pokazuje od 2021. Trenutačno radi kao lijevi bek za turski klub Kasimpaşa. Rođen 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu, Tošić je krenuo na impresivan put, demonstrirajući svoj talent u raznim klubovima Europe i Azije. Profesionalnu karijeru započeo je u OFK Beogradu, zatim u Sochou u Francuskoj, Werderu u Njemačkoj, Queens Park Rangersu u Engleskoj, Crvenoj zvezdi u Beogradu, Bešiktašu u Turskoj i Gwangjuu u Kini.

Duško Tošić je od 2006. do 2018. godine imao čast biti dio reprezentacije Srbije, sudjelovao je u 26 utakmica i čak postigao gol. Unatoč ekonomskim ograničenjima tijekom odrastanja u selu Orlovac kraj Zrenjanina, Tošićev otac Milorad priznao je njegovu nepokolebljivu posvećenost sportu i poduzeo hrabar korak upisom u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu, čime je osigurao da njegove nogometne aspiracije nisu bile sputane.

Ovom odlukom Duška ne samo da je dobio mjesto na studiju, već je dobio i mogućnost da nastavi trenirati nogomet. Svjedočanstva susjeda i pojedinaca povezanih s internatom u tom razdoblju potvrđuju da je Duško bio okružen s obiljem ljubavi svojih roditelja. Veza unutar njegove obitelji ostala je jaka, o čemu svjedoče njegovi česti dolasci kući u Orlovac i nastojanja roditelja da ga posjećuju u Zrenjaninu. Unatoč novostečenoj slavi, Duškov karakter ostao je skroman i vrijedan, o čemu svjedoče oni koji su ga poznavali. I danas sa suprugom i kćerima posjećuje Orlovac, gdje mu i danas žive roditelji.