Ubica dječaka Koste Kecmanovića (14 godina), počinitelja masakra u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” 3. maja, ubio je devet učenika i zaštitara Dragana Vlahovića nakon zločina na Odjelu neurologije za djecu i omladinu. Psihijatrija KBC Srbije. Kako neslužbeno doznaje portal Republika.rs, zaposleni u bolnici šokirani su njegovim ponašanjem, posebno noću.

Naime, kako se neslužbeno doznaje s navedenog portala, Kosta često ne može spavati noću, a zbog toga trpe dežurni djelatnici.

– Njegova energija je nevjerojatna. Te noći ustao je u tri sata i unatoč terapiji nije mogao zaspati. U tim satima nije mirovao ni trenutka. Dječak je ustao u tri ujutro i počeo brzo hodati po sobi. trajalo je i trajalo.Nije radio nikakve druge probleme pa ga nismo pokušavali obuzdati, ali odbijao je sve prijedloge da legne i spava – rekao je izvor iz klinike u kojoj se obavljaju Costini specijalistički testovi.

Kao što smo već pisali, ubojicu dječaka vrlo je teško smiriti. Odnosno, dobiva duple doze sedativa, ali vrlo često ne reagira na njih.

– Od njegova dolaska pokušavamo ga smiriti, ali ne uspijevamo uvijek. Ponekad su potrebne veće doze propisanih lijekova kako bi se smirio, rekao je izvor.

Beograd, 3. maja 2023.- U pucnjavi, koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar stradao je pripadnik obezbedenja, a petoro ucenika je povredeno, nezvanicno saznaje Tanjug. Troje dece prebaceno je u Tiršovu, od kojih je jedno životno ugroženo, receno je Tanjugu u toj ustanovi. Do pucnjave je došlo u 8.40 kada je ucenik sedmog razreda otvorio vatru na obezbedenje i ucenike. Policija je uhapsila napadaca, za koga je navela da je ispalio više hitaca najverovatnije iz ocevog pištolja. FOTO TANJUG/ STR/ bg

Probleme ima
dežurnih liječnika i medicinskog osoblja, posebno noću, kada bi dječak zapravo trebao spavati. Vrlo često uopće ne može spavati.

– Kad zaspi, to traje vrlo kratko. Zaposleni u servisu bili su šokirani jer nisu mogli vjerovati da Kosta luta prostorijom poput duha, zaključuje izvor.

Podsjetimo, treći je Kosta Kecmanović.1. svibnja u 8.40 sati upao je u osnovnu školu Władisława Ribnikara i otvorio vatru s vrata. U hodniku je pucao u Dragana Vlahovića i tri djevojke.
U kabinetu povijesti dogodio se masakr u kojem je ubijeno šest učenika, a pet ih je ranjeno, među kojima i profesorica povijesti Tatjana Stevanović.

I u trenutku uhićenja bilo je jasno da je planirao ovaj zločin, jer je ubojica dočekao policiju u školskom dvorištu s izvađenim pištoljem i okvirom, pa nisu imali razloga pucati u njega.