Očaravajuća privlačnost pjevačice Jasne Milenković Jami ostaje zadivljujuća kao i uvijek, jer je nekada bila poznata po svojim čarobnim čarobnjaštvima. O njenoj neodoljivoj moći nad muškarcima kružile su brojne priče, a jedna priča i dalje kruži dorćolskim krajem. Ova renomirana pjevačica, poznata po hitovima “Čokolada”, “Šibica” i “Onih svetih”, nedavno je prodala luksuzno imanje na tom području.

  • Postoji tendencija zanemarivanja činjenice da ju je tijekom određenog vremenskog okvira nemilosrdno progonio izvanredan trio košarkaša, a kružila su i šaputanja o žestokoj svađi koja je uslijedila. Do danas nastavlja održavati prijateljstva s nekoliko njih. Jami, nesvjesna teatralnosti koja se odvija, uplela se u romantičnu zavrzlamu koja uključuje dva košarkaša koji se natječu za njezinu ljubav. Naposljetku se odlučila za treću osobu, jer je njezina bivša ljubav mogla svjedočiti o njezinoj poželjnosti.
    U 1990-ima, poznata politička figura navodno je bila očarana Jami, ženom poznatom po svojoj zapanjujućoj ljepoti. Kruže glasine da je njezina pjesma “Što radiš u mom srcu?” je inspiriran ovim pojedincem. Razmišljajući o godinama koje su pred nama, Jami je razmišljala o tome da napiše knjigu ili memoare, ostavljajući iza sebe pisani testament za svoju kćer da ga pročita nakon što umre, podsjećajući na književno djelo “Mostovi okruga Madison”. Kao rezultat toga, organizirala je slanje helikoptera da je preveze.

Pjevačica je bila čvrsto uvjerena da će nakon njezine smrti doći na vidjelo potpuna istina. Unatoč raznim glasinama i nagađanjima, ostala je nepokolebljiva i izjavila da je istina isključivo njezina. U prethodnoj interakciji s medijima, Jami je priznala autentičnost svojih tekstova, ali se suzdržala od eksplicitnog otkrivanja uključenih pojedinaca.

Svojim gostovanjem u emisiji Bulevar b92 prije nekoliko godina, Jami je samouvjereno proglasio mjesto jednog od najomiljenijih vokala u zemlji. Istodobno je priznao meteorski uspon političke figure, naglašavajući goleme razmjere njihova uspona.

Ako vrijeme zahladi i počne padati snijeg, postaje mi neizvodljivo putovati u Podgoricu automobilom. Kao rješenje, organiziran je moj prijevoz helikopterom i malim letjelicama. Ovaj alternativni način prijevoza omogućio je brzo i jednostavno putovanje do označenih događaja. Po dolasku, dočekan sam s velikim oduševljenjem i divljenjem, dok su uzvikivali: “Vidi, naš dragocjeni dragulj je stigao!” U nedavnom intervjuu za Kurir, Jami je iskreno pričala o svojim romantičnim susretima, među kojima su bili i odnosi s osobama koje su već bile u braku.

Biti početni partner u vezi je pozicija koju ne treba podcjenjivati. Nudi realističnu perspektivu, jer niste samo još jedan ljubavnik, već prvi. Međutim, kad bi taj isti muškarac razmišljao o razvodu, osobito zbog mene, čvrsto vjerujem da kad bi sada nastavio, ne bi bilo prilike za pomirenje. Jednom kada dođe do razvoda, to postaje trajno stanje. Bila su to njezina iskrena priznanja. “Nikada nisam tražila sreću nauštrb tuđe patnje. Zato se nikada nisam u potpunosti posvetila takvim vezama. No, to nikada nije bilo potrebno, jer sam uvijek bila i zauvijek ću ostati prva u tim vezama.” I u dobi od 57 godina Jami i dalje slovi za jednu od najzanosnijih pjevačica našeg vremena, prkoseći prolasku godina svojim mladolikim izgledom.